About MeMijn naam is Patty en ik ben de eigenaresse van Pretty Beauty Land. 20 jaar geleden ben ik geboren in ’s-Hertogenbosch en daar ben ik nooit meer weggegaan. Ik woon nog thuis bij mijn moeder, stiefvader en broer. Wanneer ik mijn studie heb afgerond wil ik opzoek naar een stekkie voor mezelf. Ik studeer momenteel voor dierenartsassistente en zit nu in mijn laatste jaar.

Naast mijn passie voor beauty heb ik dus ook een grote passie voor dieren. Overdag loop ik stage op een dierenkliniek of zit ik op school. ‘s Avonds breng ik mijn uren als beauty blogger door. Uren zit ik achter mijn pc artikelen voor jullie te tikken, heb ik een fototoestel in mijn handen of ben ik met make-up aan het spelen.


Mijn hobby’s zijn natuurlijk shoppen, met make-up spelen, bloggen en op stap met vriendinnen. Maar ook heb ik een eigen paard. Een prachtige gitzwarte dame genaamd Alando. Om mijn zwarte pareltje te kunnen blijven betalen werk ik 20 uur per week bij de ICI Paris XL in ’s-Hertogenbosch. Ik leer daar ontzettend veel voor mijn blog en het is gewoon super leuk om te doen.

Ja, een bezig bijtje ben ik wel! Maar ik vind het heerlijk! Ik geniet van het leven en doe alleen dingen die ik leuk vind. Ik sta positief in het leven en wil zoveel mogelijk uit een dag halen. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken in het leven, mits je er ook echt voor gaat. Maar dit bereik je alleen door plezier te hebben in wat je doet. Dus dat doe ik, ik maak plezier en kom steeds dichter bij mijn doel. Soort van ‘win  win’ situatie.


Dit is een korte samenvatting over het gezicht achter Pretty Beauty Land. Heb je nog een brandende vraag? Stuur die dan naar p.beekwilder@hotmail.com

Liefs,
Patty