Pretty Beauty Land

About Pretty Beauty LandPretty Beauty Land is een van de twee blogs die wij hebben. Pretty Beauty Land staat volledig in het teken van schoonheidsartikelen. Hier vind je iedere dag nieuwe artikelen over uiteenlopende beauty onderwerpen. Wij willen onze blogs eerlijk houden en daarom testen wij alle producten eerst zelf. Op deze manier houden wij het voor jullie en voor onszelf leuk.

Wij zijn hiermee begonnen omdat bloggen, beaty&fashion onze passies zijn. Maar zoals bij ieder is: passie vraagt om vooruitstreven. Daarom zijn wij constant bezig om Pretty Beauty Land groter en informatiever te maken. Dit met het doel: jullie eerlijk en handig advies te geven over beauty&fashion.

Na 3 maanden veel plezier en bezoekers gehad te hebben op Pretty Beauty Land, vonden wij het tijd voor iets extra’s: fashion. Dit onderdeel zal gaan plaatsvinden op Fashionheaven.nl en deze zullen wij met net zoveel inzet beheren. Een blog geheel gericht op beauty en de andere blog gericht op fashion. Wij laten onze twee blogs met elkaar laten samenwerken met het idee: fashion meets beauty.

Wat kunnen jullie verwachten? Iedere dag weer vers lees en kijk plezier voor jullie oogjes! Nog meer blogs, foto’s en filmpjes. Dus: twee blogs een voor  Beauty en een fashion. Alles door onszelf getest, door de consument en voor de consument.

We keep in touch!Statistieken:
Pretty Beauty Land is ontstaan op 01 juli 2010 en haalde in 4 maanden tijd al 5700 bezoekers binnen. Ook zagen wij het bezoekers aantal iedere dag groeien. Na 3 maanden tijd zaten wij op een gemiddelde van 50 bezoekers en 120 pageviews per dag. Op 09 oktober ging fashionheaven.nl van start en beheerden wij opeens 2 blogs.

Niets op deze site mag gekopieerd of overgenomen worden zonder onze toestemming mits onze naam en webadres duidelijk vermeld worden.
Alles op deze site is door ons geschreven. Is dit niet het geval dan staat dit in het artikel vermeld. © Pretty Beauty Land