donderdag 2 september 2010

Modetrends Winter 2010 - 2011

Helaas is het zonnige weer ver te zoeken en moeten we, met pijn in ons hart, aan de winter gaan denken. Zomerjurkjes kunnen weer in de kast en de winterjassen komen tevoorschijn. Maar er zijn natuurlijk ook positieve dingen aan de winter. Ik zie mezelf al onder een dekentje met een mok dampende thee voor de buis gekluisterd zitten. De kaarsjes gaan gezellig aan, en het hele gezin eet 's avonds stamppot. En 's avonds als je gaat slapen dan tikt de regen op je raam. Ik vind niets zo rustgevend als het getik van de regen voor het slapen.

Maar aan de winter zit nóg een voordeel... We kunnen we gaan shoppen naar de nieuwste winter trends waar de winkels al mee vol liggen. Hier voor jullie op een rijtje wat de nieuwe trends zijn van deze winter!

Kleuren
Natuurlijk komt zwart, bruin, camel en grijs weer terug. De echt winterse kleuren. Maar deze winter vind je ook veel roodtinten en dierenprints! De roodtinten variëren van helrood tot bordeauxrood. Een kleur die kracht en verleiding uitstraalt! De dierenprints gaan van Panter tot Zebra en kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden.
Materialen
Voor sommigen zullen de materialen best heftig zijn, maar je gaat veel neopreen en latex zien. Dus strakke latex leggings en handschoenen. Ze gaan van zwart naar rood leer. Leren tassen, leren schoenen, leren mantelpakjes (jep) en andere supervrouwelijke leren kledingstukken. (Helaas) vonden we dit jaar ook nog enkele bont kledingstukken op de catwalk. Ook zien we deze winter nog steeds de pailletten. Dus we kunnen nog lekker blijven schitteren.
Capes en mantels
Hoe lekker warm is een mantel wel niet? En deze winter zijn ze weer hip! Een cape tot net op het dijbeen of een mantal halflang of zelfs tot op de kuit!

Killershoes!
De schoenen en laarzen voor de winter van 2010 - 2011 zijn nóg hoger dan vorig jaar! Ook is de lieslaars nog steeds helemaal hip, strak als een pantykous in lak of leer! Ook worden de hakken steeds mooier. Apart bewerkte hakken zijn helemaal de nieuwe trend. En hoe hoger de hak, hoe beter!

De allesoverheersende mood voor deze trend is... vrouwelijk!


Wat vinden jullie van deze nieuwe trends? Ik vind ze echt ge-wel-dig! Sowieso wil ik een mantel aan gaan schaffen. Hoe heerlijk zijn die wel niet!?

Bron: www.trendystyle.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.