donderdag 4 november 2010

Shoplog Trade-House.nlEergisteren bestelde ik wat spulletjes voor nailart op www.trade-house.nl en vandaag kreeg ik de spulletjes al binnen. Het nadeel van online bestellen is dat je altijd moet wachten totdat de producten op je deurmat vallen. In de winkel zoek je uit wat je wilt, je rekent af bij de kassa en je hebt de spullen! Je kan ze meteen aan iedereen showen en ze dragen of wat je er ook mee wilt doen. 
Daarom waardeer ik het altijd heel erg als webwinkels snel versturen. Met Trade-House is dit dus het geval. Ik heb dinsdag mijn bestelling geplaatst en vandaag is het binnen. Ik bestel ook bijna alleen maar bij webwinkels die snel verzenden. Ik ben gewoon te ongeduldig. Can't help it! 

Benieuwd naar mijn nailart spullen van Trade-House? Dan moet je even verder klikken.
Met nagelstickers kun je al heel wat. Je nagels zien er meteen leuker uit en het lijkt alsof je er heel veel werk in hebt gestopt. Alleen is het een kwestie van een stickertje opplakken. Ja nailart kan ook héél makkelijk zijn! Ik bestelde 3 vellen nagelstickers, namelijk 3D bloementjes (alleen zo 3D zijn ze niet), gewone bloemetjes en speciale stickers voor kerst! De stickers kosten € 1,- per stuk en een velletje kostte zelfs maar € 0,40. Geen geld toch?


Naast nagelstickers bestelde ik ook nog flakies in de kleur zilver. Wat ik er precies mee ga doen dat weet ik nog niet, dus als meiden ideeën hebben dan hoor ik dat graag! Deze flakies kosten € 1,60. Als laatste bestelde ik ook nog strass steentjes in de vorm van een traan. Ze zijn 3 mm groot en zwart van kleur. In het zakje zitten 40 á 50 stuks en daarvoor betaal je € 0,50. 

De verzendkosten bij Trade-House waren € 1,58 dus dat is ook super laag! In totaal was ik € 6,08 kwijt voor 5 producten. Voor het geld hoef je het dus niet te laten. Wil jij ook nog leuke nailart spulletjes? Kijk dan even op www.trade-house.nl

4 opmerkingen:

 1. Die nagelstickers zijn leuk he? Ik had gisteren wat nailart gecreëerd op een nagelwiel. Het is echt goedkoop daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stickertjes! En lekker goedkoop zeg!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de nagelstickers erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.