zondag 26 december 2010

Eyes Of The Day: Gold Christmas Look


Vandaag een Eyes Of The Day voor jullie. Deze look droeg ik gisteren op 1e kerstdag en wilde dit graag met jullie delen. Goud en zwart vind ik echt de perfecte kleuren voor de kerst, dus maakte daar ook uitgebreid gebruik van. Dus vandaag mijn goud met zwarte look voor kerstmis! 

Zoals je ziet heb ik lekker veel goud gebruikt. Deze kleur komt uit mijn 88 shimmer palette waar echt schitterende goud tinten inzitten. Mijn buitenste ooghoeken heb ik zwart gemaakt en met een blending kwast heb ik het licht aangebracht in mijn crease. Onder mijn ogen zette ik ook nog een goud lijntje met gouden potlood. 


Verder gebruikte ik een gelliner van MAC waar ik een kleine wing mee maakte aan de buitenkant van mijn oog. De mascara die ik gebruikte was de High Lenghts mascara van Clinique. 


Verder gebruikte ik nog een Blush van mijn Zoeva blush palette en gebruikte ik een goude highlighter boven mijn blush uit dezelfde palette. Ik maakte mijn look af met nude lips. Eerst concealer op mijn lippen en daarover heen een nude gloss. 

lekker opvallende look, maar dat mag ook wel met kerstmis vind ik. Ik hoop dat iedereen tot nu toe al een fijne kerst heeft gehad en geniet allemaal van het laatste dagje! 

7 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.