zaterdag 4 december 2010

Question Time! Make-up merken


Er zijn inmiddels zoveel make-up merken dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Je hebt goedkope merken en dure merken. Ook zijn er echte luxe merken met belachelijke prijzen. Of redelijke producten voor een hele lage prijs. Het ene merk heeft een heel breed assortiment en het andere merk juist een heel beperkt merk. 

Zoals jullie misschien al begrijpen, wil ik het deze Question Time over make-up merken hebben! Discussieer jij mee? 
De Question van deze week
Wat vind jij echt een top budget merk en een top (luxer) merk. En dan zou ik graag ook nog willen weten welk budget merk jij echt bagger vind en ook een (luxer) merk wat je eigenlijk niets vind. Ik ben benieuwd!

Hierover moest ik toch wel even nadenken. Poeh! Mijn top budget merk was niet zo moeilijk. Dan kies ik meteen voor NYX. Vind deze producten ontzettend fijn en de prijzen zijn gewoon erg leuk. Ze hebben een breed assortiment zodat je alles kunt krijgen. Daarbij hebben ze ook alles in heel veel kleuren. Een flop budget merk vind ik essence. Catrice vind ik nog wel leuk, maar van essence koop ik bijna niets. Ik vind de kwaliteit echt heel slecht. De prijzen zijn daar in tegen ook erg laag, maar toch heb ik het er niet voorover. 
Top luxe merk wordt dan Clinique. Hier heb ik best veel producten van en vind ze stuk voor stuk echt top! Het geld heb ik er ook echt wel voorover. Ik vind de prijzen trouwens niet super duur. De verhouding van kwaliteit en prijs klopt gewoon. Nu nog een duurder merk wat ik niets vind... jeetje dat vind ik moeilijk! Ik kan niet echt een luxe merk verzinnen wat ik niets vind. Dus ik kies voor een 'normaal' merk l'Oréal. Ik heb gewoon helemaal niets met dit merk en ik heb momenteel ook geen producten van l'Oréal in mijn stash. Dit is een merk wat ik in de winkel eigenlijk gewoon voorbij loop. Can't help it! 

Nu aan jullie de beurt! 2 merken (goedkoop en duurder) die je top vindt. En dan ook nog 2 merken (goedkoop en luxe) die je echt flop vindt. Ik ben benieuwd naar jullie mening!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind NYX en Catrice echt top budget merken! Essence kan soms ook wel leuk zijn, naar mijn mening. Maar wat ik echt niets vind is 2True. Die heeft echt producten waar ik uitslag van krijg, en de kwaliteit is echt zwaar slecht. Maar een goed luxer merk vind ik Mac. En slechter luxer merk vind ik Maybelline. Niet omdat het heel slecht is ofzo, maar ik had een paar nagellakjes gekocht en ze waren heel snel alweer dik en stroperig. Dat vond ik een beetje geldverspilling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm lastig... Catrice (omdat ie ook makkelijk verkrijgbaar is) en NYX (omdat er zoveel keuze is!) zijn mijn favoriete budget merken. En niet budget... MAC en Urban Decay (ook weer: de ene makkelijk in NL te vinden, de andere niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastige vraag dit keer,
  Favoriete budget: Catrice
  Not favoriet budget: Essence(alhoewel de quick dry drops wel fantastisch zijn)
  Favoriete not budget: Rituals, zowel de make-up als de verzorgingsproducten
  Not favoriete not budget: L'oreal. De nagellak is erg stroperig en de haarspray is erg onhandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete budgetmerk is Catrice, zeker sinds ze het assortiment vernieuwd hebben! Een flut budget merk heb ik nog niet echt gevonden. Miss Sporty, 2B en Manhattan zien er niet geweldig uit maar ik heb er nog nooit iets van gekocht.

  Van echte luxe merken heb ik nog nooit iets geprobeerd, Dior en Chanel vind ik gewoon te duur. Ik wil snel eens naar Utrecht om naar Sephora/MAC te gaan! Dus ga ik maar voor The Body Shop, niet heel luxe maar zeker geen budget! Een slecht merk weet ik dus ook niet.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat Catrice altijd wel leuke spulletjes heeft. Soms wat lakjes van essence en wat andere spulletjes!
  Ik heb nog nooit NYX gebruikt, omdat ik het nooit bestel op internet.
  Ik heb verder nooit echt een high end merk gebruikt, dus daar kan ik geen mening over uiten. Wel wil ik eens MAC proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Top-budget vind ik echt Manhattan! Essence en Catrice kennen we nou wel.. Ik kwam toevallig een keer een heel uitgebreid schap van Manhattan tegen, en ze hebben gewoon hele fijne producten. En ook de LE's van hun zijn prachtig! Alleen is het wat moeilijk te verkrijgen, omdat het niet zo populair is als Essence en Catrice.
  Flop-budget.. Hmm.. Ik heb geen ervaring met Miss Sporty maar ik vind de verpakkingen gewoon oer en oer lelijk.
  Top-duur weet ik eigenlijk niet. Ik ben van de middelste merken. Maar binnenkort krijg ik een make-up pakket ter waarde van 120 euro van Estee Lauder (gewonnen) dus dan weet ik meer!
  Flop-duur is voor mij het o zo bekende Naked Palette. SAAI! Nee daar ga ik echt nooit mn geld in stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.