zondag 2 januari 2011

The Beauty Bakery


Mijn pakketje is eindelijk binnengekomen! Van mijn moeder kreeg ik nog een doos vol heerlijke producten van The Beauty Bakery. Ik wilde al zo lang deze producten uit proberen. Ze zien er zo heerlijk uit! Nu kan ik dat eindelijk. Mama verraste mij met 7 producten en ik geef alvast een klein voorproefje aan jullie. 
Laten we bovenaan beginnen. Rechtop staat een Serious Beauty Buffer. In deze buffer zit een handgemaakte zeepje dat ruikt naar Rozemarijn. De buffer en het zeepje zouden heerlijk zijn om mee te scrubben. Deze buffer kost € 6,95. 
Links onder de Serious Beauty Buffer ligt een Giant Bath Cake. Deze cake weegt ruim 200 gram en zorgt voor een heerlijk kruidenbad bij jou thuis! Ik heb de Giant Bath Cake Go Spa Yourself ruikt naar Lavendel. Deze Giant Bath Cake kost € 4,95.
Rechts onder de Serious Beauty Buffer ligt een Bath Butter Muffin in de geur Magic Musk. Deze kost € 3,95 en zou je bad om moeten toveren in een tropisch gekleurde zee! 


Daar onder ligt een klein rond doosje. Dit is een Home Scent in de geur Chanel No. 5. Deze moet je opbranden en dan ruikt je kamer heerlijk naar Chanel No.5! Deze Home Scent kost € 1,90 en je kunt er 4 keer mee doen. 
Rechts van de Home Scent zie je een hele schattige cupcake staan. Dit is een Cupcake Skin Creamer genaamd Lila Rosebud. Als je deze in bad gooit dan wordt je bad een heerlijk lichaamsmasker. Voor deze schattige skin creamer betaal je € 3,95. 
Links ligt een Scrub en Rub Soap met de naam Mango Buffer. Hierin zit een uitgedroogde natuurspons die je dode huidcellen verwijderd. Deze buffer ruikt echt naar Mango. Zo heerlijk! Voor een Scrub en Rub Soap kost € 5,95.
Dan als laatste een Pure Spa Bar genaamd coconut Butter. Zoals de naam al zegt ruikt deze naar kokos. Deze Handmade soap bar kost € 4,95. 

Ik kan gewoon niet kiezen welke ik nou het leukste of het lekkerste vind. Ik ga ze in ieder geval een voor een uittesten en dan laat ik het jullie natuurlijk weten! Er komt nog een winactie met een van deze producten en over de rest komt nog een review. Hou mijn blog in de gaten en dan zie je de reviews vanzelf verschijnen! 

12 opmerkingen:

 1. als ik deze producten zie krijg ik helemaal zin om in bad te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor er echt zóveel goeds over! Maar ik mag niet bestellen tot maart.. Ouders! GRR

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmhh,, ziet er echt heerlijk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, dat ziet er zo goed uit! Ik ben heel benieuwd naar de reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke dingen allemaal :D Ben alvast benieuwd naar je reviews! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hm het ziet er echt goddelijk uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heerlijke spulletjes!
  We kijken uit naar je winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd geweldig om zo'n pakket te krijgen, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.