donderdag 27 januari 2011

De mooiste Golden Globe Looks

Afgelopen week was de uitreiking van de Golden Globe. Iedereen komt natuurlijk op zijn of haar mooist over de rode loper heen. Ooh wat kan ik genieten van al die schitterende jurken, prachtige kapsels en perfecte make-up. Daarom heb ik eventjes al mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Kunnen jullie ook even kwijlen!Kijk hoe simpel, maar hoe schitterend deze jurk van Dianna Agros is! Wauw, ik vind hem zo prachtig! De jurk is net zo perfect als haar kapsel en haar make-up. Ik hou echt van lange jurken, dat ziet er meteen zo chique uit. 

wil je nog meer schitterende jurken zien? 


Als ik ooit nog op een rode loper kom dan wil ik dit kapsel! Eigenlijk is het heel simpel, maar ik vind het prachtig. En kijk eens naar de bovenkant van deze jurk. Erg apart, maar wel geweldig! Jennifer Love Hewitt heeft ├ęcht smaak! 


Ik ben sowieso al fan van haar films, maar in deze jurk ziet Julia Stiles er echt prachtig uit. Vooral de open rug achter vind ik super. 


Sarah Hyland is echt een prachtige vrouw en deze jurk past echt perfect bij haar. Het boven stuk is zo mooi gemaakt! Dan nog de schitterende ketting en de perfecte glimlach. Ja ik hou van deze simpele en neutrale look. 


Dan als laatste mijn favoriete jurk gedragen door Olivia Wilde. Wauw! Wauw! Wauw! Tjaa wat moet ik nog meer zeggen... Ik ben verliefd op deze jurk en ik zou hem maar al te graag in kledingkast hebben hangen. En vergeet trouwens niet haar geweldige gouden schoenen! 

Wat is jullie favoriete jurk, kapsel of make-up van de bovenstaande dames? 

4 opmerkingen:

  1. Ik vind die jurk van olivia wilde echt het mooist en die schoenen vielen me eigenlijk direct op, het zijn een beetje aso schoenen maar onder deze jurk kan je ze perfect dragen, dan staan ze alles behalve hoerig! Het kapsel wat jij zo leuk vind vind ik helemaal niets maar die jurk is wel erg apart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het met je eens wat Jennifer betreft, Hilary Duff had haar haar ook zo toen ze trouwde, ik vind het zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.