donderdag 17 februari 2011

Gosh Spring Look 2011


Gosh komt met een nieuwe make-up lijn. De winter kunnen we al bijna gedag gaan zeggen en de winter verwelkomen! Gosh heeft voor deze nieuwe lijn gebruikt gemaakt van nieuwe, zachte, onschuldige pastelkleuren die je voorbereiden op een romantische lente. 

In deze nieuwe collectie vind je een nieuwe mascara, 2 prachtige blushes, een mooi nagellakje, effect powder, waterproof eyeshadow en een lipgloss. Benieuwd naar de producten? Dan moet je eventjes verder klikken!

Serious Volume Mascara

Als eerste wil ik beginnen met de nieuwe mascara voor deze lijn, de Serious Volume Mascara. Deze zou je wimpers een adembenemende volume en impact moeten geven. De verpakking ziet er leuk uit en de roze letters maken het heerlijke lente achtig! Deze mascara kost € 9,99. 

Natural Touch Cream blusher
Bij deze collectie horen ook twee cream blushes. Een hele mooie frisse roze tint (Oink Rush)  en een bruine tint (Brown Dash). Deze blushes hebben een zachte textuur en een ultra lichte formule. Deze cream blushes kosten per stuk € 8,49.

Nail Lacquer
Er zit een heel lief roze lakje in deze collectie met de naam Bubblegum. Een snel drogende en goed dekkende nagellak. Wat willen we nog meer? Voor dit lieve lakje betaal je € 6,99. 

Effect Powder
De effect powder is een metallic poeder die afzonderlijk gebruikt kan worden als oogschaduw, maar als je het combineert met een gewone oogschaduw dan kun je het gebruiken als highlighter. Als je het met een nat kwastje aanbrengt dan kun je deze effect powder ook als eyeliner gebruiken. De kleur voor deze lente heet Merinque. 

Waterproof Eyeshadow
Er zit ook een waterproof eyeshadow in deze collectie. Dit is een romig oogschaduwpotlood die lang blijft zitten en waterproof is. Ideaal dus voor de warme dagen en als je gaat zwemmen. De kleuren hebben een mooi parelmoer effect. De prijs is € 7,99. 

Lip Gloss
Dan het laatste product van deze lente collectie. De lipgloss! Geeft je lippen glans en volume en daarnaast werkt deze gloss nog verzachtend en beschermend. Voor deze lente is er een nieuwe kleur. Deze heeft helaas geen naam, alleen een nummer. Nummer 04 kost € 7,49. 

Deze spring look is vanaf 11 april 2011 verkrijgbaar bij de Kruidvat. 

Ik ben vooral nieuwsgierig naar de effect powder, de lipgloss en de nieuwe mascara! Welke producten zouden jullie graag willen proberen? 

2 opmerkingen:

 1. Oe vet (A) ..
  Ik denk dat ik weer eens iets ga proberen (A)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er ging iets mis.

  Ik krijg spontaan weer zin in de lente/zomer met al die vrolijke kleurtjes! Tijd om weer eens iets te gaan proberen!
  Thanx Pat!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.