donderdag 3 maart 2011

Review: The Beauty Bakery Cheesecake Cherry Pie


Excuses de verkeerde naam staat op de foto. Hier kwamen ik en de eigenaresse van The Beauty Bakery pas later achter. Mijn excuses! Het is dus de Cheesecake Cherry Pie!

Oeeehlalala! In mijn laatste review over The Beauty Bakery, vertelde ik dat het voorlopig de laatste was. Maar Angel, de eigenaresse van www.thebeautybakery.nl, was zo verschrikkelijk lief om mij te verwennen met een paar nieuwe producten. En zodra de postbode aan je deur staat, komt er een walm van zoet zaligheid uit de doos. Daar kan ik echt zo van genieten!

Het volgende product dat ik wil gaan reviewen is de Soap Cake, genaamd de Cheesecake Cherry Pie. En ook dit product ziet er weer uit als op te eten. Verrukkelijk voor in je badkamer! Leuk om zo neer te zetten, maar nog leuker om te gebruiken! 


Het Product
De geur! De geur! De geur! Zoooooooo heerlijk! En kijk dat schattige kersje bovenop! Alle producten van The Beauty Bakery zien eruit om op te eten. Helaas zijn ze daar niet voor gemaakt. Dit heerlijke zeepje kun je gewoon meenemen onder de douche en genieten van haar zoete geur. Voor de Cheesecake Cherry Pie betaal je € 5,95. 1 stukje zeep weegt ongeveer 150 gram. 


Even een tip voor de mannen: Ja vrouwen zijn gek op taart, en al helemaal als de taart ook nog eens caloriearm is. Bestel maar gauw zo'n heerlijk taartje voor je liefje en verwen haar maar goed! Tijdens gebruik
Zeep staat erom bekend dat het je huid uitdroogt, maar deze Cheesecake voedt je huid juist! Zodra het zeepje begint te schuimen, voel je hoe romig het schuim is. Je kunt je hiermee heerlijk inzepen en als je je afspoelt, voelt je huid heerlijk aan! Het zeepje ruikt heerlijk naar vanille en kersen! Er zit in dit product wel Sodium Laureth Sulfate en Sodium Lauryl Sulfate. Maar deze staan halverwege de ingrediëntenlijst en zijn dus niet het hoofdingrediënt. Ik vind het niet zo erg en geniet gewoon van dit heerlijke zeepje. Eindoordeel 
Echt een geweldig product! Ik ben er erg blij mee. Het ziet er ook gewoon super leuk uit in je badkamer, om dan nog maar niet te spreken over de heerlijke zoete geur die om de taart heen hangt. Ik hou van deze heerlijke zoete kersen geur! Zeker een aanrader als je iets wilt bestellen van The Beauty Bakery! 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking/uiterlijk 9/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 7,5

Deze Cheesecake Cherry Pie kun je bestellen op www.thebeautybakery.nl.


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

6 opmerkingen:

  1. Superleuk, ik wil nog steeds eens iets van TBB aanschaffen. Wat raad je me aan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Joyce: Zeker doen! Ik ben echt groooot fan! Mijn favorieten zijn de Cupcake Skin Creamers. Die zijn echt geweldig! De Scrub & Rub Soaps zijn ook fijn. Vooral die met de geur mango, die is goddelijk! De Cherry Ice Cream Soap is ook heerlijk. De Serious Beauty Buffers moet je ook echt uitproberen! Ik heb over deze producten allemaal een review geschreven. Als je op de volgende link klikt dan zie je alle artikelen over TBB producten.
    http://prettybeautyland.blogspot.com/search/label/thebeautybakery

    Als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.