maandag 4 april 2011

Metoe Nails For You! Nagels, nagels en nog meer nagels


Ik ben gek op alles wat met nagels te maken heeft. Echt super creatief met nailart ben ik niet, al probeer ik het wel. Nu kreeg ik van de webshop www.metoenailsforyou.nl een leuk pakketje thuis met erg leuke producten. En natuurlijk wilde ik die nog eventjes aan jullie laten zien. 

Dit zat er allemaal in mijn pakketje. Er zaten dingen bij die ik echt super graag wilde hebben. Zoals de Water Decals die onderaan liggen. Ik kreeg drie verschillende. Daarboven liggen gave pantertips voor gelnagels. Verder kreeg ik nog een tubetje lijm, glitters en 6 stripers. 


Pretty glitters! Vooral de donkerblauwe en de rode zijn schitterend. Dit kun je met je gel mengen en op je nagels gebruiken, maar natuurlijk ook nog voor andere doeleinde. 


Dan nog eventjes de stripers op een rijtje. Hele mooie kleuren zitten erbij. Wit, zwart, goud en zilver als basic kleuren en daarbij kreeg ik ook nog de kleuren groen en roze. Super leuk handig om je nagels mee te versieren. 

Natuurlijk laat ik jullie nog wat creaties en reviews zien. Zijn er nog producten waar jullie een review van willen zien?

6 opmerkingen:

 1. Leuke spullen!! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de decals en stripers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een luke dingetjs!! ben beniuwd naar de stripers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar de stripers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes, leuke blog ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.