zondag 8 mei 2011

Maak je look compleet met kleurlenzen!


Als je hele lichte ogen hebt is het super gaaf om heftige smokey eyes te maken. Je ogen knallen ineens! Dit is hetzelfde als je donkere ogen hebt en juist een hele zachte look maakt. Ineens zijn jouw donkere kijkers super opvallend. Maar wat als je donkere ogen hebt en je wilt een smokey eye maken? En hoe kan je het oplossen als je lichte ogen hebt en een zachte look wilt maken? De oplossing is simpel: Kleurlenzen natuurlijk! Pretty Beauty Land testte een paar kleurlenzen van colorlens.nl voor jullie. Benieuwd wat ik van deze kleurlenzen vind? 

Ik heb geen lenzen en ik heb ook nog nooit kleurlenzen gehad. Is toch even lastig dan! Maar ik haalde mijn schoonzusje erbij die prof is met lenzen en zij heeft mij geholpen. Als je ze eenmaal in hebt is het resultaat erg cool! 


Via colorlens.nl kreeg ik 2 paar lenzen opgestuurd, namelijk in de kleur grijs blauw en grijs violet. Er zaten ook netjes lenzen doosjes bij en lenzen vloeistof. Ik koos ervoor om de grijs blauwe te dragen en daarbij een look te maken. Smokey eyes of course! Als je ze voor het eerst draagt moet je ze uit de verpakking halen en minimaal 2 uur in je lenzen doosje met lenzen vloeistof laten liggen. Het inzetten is best lastig, dus vraag het liefste hulp aan iemand die ook lenzen heeft. Zij kunnen het vaak goed uitleggen hoe je dit het beste kan doen. 

Even een paar tips voor je ze gaat in doen:
 • Was je handen voor je aan de slag gaat.
 • Gebruik haarlak vóórdat je je lenzen in doet.
 • Make-up pas aanbrengen nadat je je lenzen in hebt gedaan.
 • Gebruik waterproof eyeliner en mascara.
 • Gebruik geen leidingwater om je lenzen nat te maken of je doosje schoon te maken.
 • Gebruik geen make-up op de randen van je oogleden. 
 • Niet gaan slapen met je lenzen.
 • En stel je lenzen niet bloot aan cosmetische spuitbussen of teveel warmte. 

Het resultaat is erg gaaf en je merkt niet eens dat je ze in hebt! Op het begin zie je even wazig, maar dit trekt vrij snel weg. Nu kun je dus iedere ooglook maken die je maar wilt, want je kunt je ogen ook iedere kleur geven die je maar wilt! Op colorlens.nl kun je iedere kleur bestellen die je maar wilt. Zoals je op de foto ziet, zie je je eigen oogkleur er wel doorheen, maar dat is alleen vanaf dichtbij. Van een afstandje heb ik knal blauwe kijkers en ze zijn ook veel groter. 

Als je de lenzen uit haalt moet je eerst je lenzen doosje laten drogen en nieuwe vloeistof in je lenzen doosje doen. Zo kun je ze het beste bewaren. Verwijder je make-up voor je de lenzen uit doet. Je kunt deze kleurlenzen 3 maanden lang dragen. 


Ik ben echt super blij met mijn nieuwe kleurlenzen. Een paar kleurlenzen heb je al voor € 23,95. Ik vind deze lenzen echt een aanrader. Het maakt je look net iets aparter doordat je ogen er veel meer uit knallen. Het wordt ook steeds makkelijker om ze in te doen en uit te halen. Ja, ik vind ze super! 

En nu denken jullie vast: 'Jaa maar je had toch twee setjes?' Dat klopt! Morgen geef ik een setje weg aan een van mijn bezoekers, dus hou mijn blog in de gaten! En neem even een kijkje op colorlens.nl natuurlijk! 


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

13 opmerkingen:

 1. Je ogen zien er in ieder geval heel mooi uit! Ik heb hele gevoelige ogen dus ik weet niet of ik lenzen zou kunnen verdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuk, maar tochook wel bizar dat je iedere dag een andere oogkleur kunt hebben. Ik denk dat ik morgen niet mee doe: ik heb echte lenzen + bril en ik denk dat deze geen sterkte hebben. Kleurlenzen op sterkte zullen wel wat duurder zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me eigenlijk best grappig, ben benieuwd of mensen dat door hebben haha ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow lijkt me zo tof om eens te dragen voor een feestje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, dat wil ik ook wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik vind lenzen zo vet hé! Alleen ik kan er op de één of andere manier niet tegen. Heb ze ooit een keer gekocht en kreeg ze ten eerste al niet in, echt lang over gedaan en toen ik ze eenmaal in had zat het gewoon echt heel naar. :( Een vriendin van me draagt ook vaag kleurlenzen, echt leuk. Misschien dat ik het nog wel een keer ga proberen. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow echt mooi! Ze zien er ook heel natuurlijk uit.
  Vaak is het zo dat ze er heel nep uit zien, maar deze niet

  Heb je toevallig ook een foto waarbij je de lens en jouw eigen oogkleur kan zien?

  Ik draag zelf dagelijks lenzen op sterkte en ik zag dat Colorlens
  ook lenzen op sterkte heeft. Want welke serie zijn deze lenzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi! Ben benieuwd naar die winactie, ik heb altijd al kleurlenzen willen proberen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat gaaf! ik heb ook wel eens kleurlenzen gehad, blauwe. Zag er wel nep uit omdat ik zelf bruine ogen heb! En ze zaten niet fijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit ziet er wel heel gaaf uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die kleurlenzen op www.colorlens.nl zien er goed uit. Ik heb zelf ook een setje besteld, maar dan op sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.