woensdag 4 mei 2011

Review: LOOkX Sun Protector Powder


Een heerlijk zomers product! Deze poeder bevat namelijk SPF 20. Ideaal als je zon in gaat, want je bent dus gewoon beschermt tegen de zon. Ik vind make-up met SPF altijd moeilijk om te vinden. Het is maar een beperkt aantal product die je ook bescherming bieden tegen de zon. Daarom verdiend dit oogappeltje een artikel op mijn blog, want buiten dat het je beschermt tegen de zon, is het ook nog een schitterend product! 


Het Product 
Het product arriveerde bij mij thuis in een leuk wit met geel doosje, waaraan je dus meteen ziet dat het product je beschermt tegen de zon. Je ziet ook vaak dat zonnebrand verpakking ook wit met geel zijn of iets dergelijks. Het doosje zelf is heel mooi zilver en met glanzende letters staat er LOOkx op. Maar zodra je het doosje open doet, dan begint het feest pas echt! Er komt een schitterende poeder tevoorschijn met prachtige glitters! Wauw! Eye Candy! De poeder kun je omhoog klappen en dan komt er een 'geheim vakje' tevoorschijn met daarin een sponsje. De sponsjes gebruik ik meestal niet, omdat ik een kwast veel fijner vind. 

Deze prachtige sun protector powder heb ik in de kleur medium. Ik vind niet dat het een bronzer is, maar het is ook weer geen transparante poeder. Het zit er net tussen in. Het laat een heel subtiel licht tintje achter. Er zit 10 gram in het doosje en het kost € 20,50 En je huidje wordt beschermt met 20 SPF. Het licht er wel aan hoe dik je de poeder aanbrengt. Een heel dun laagje beschermt je niet zoals 20 SPF doet. Maar alle kleine beetjes zijn mooi meegenomen! 


Tijdens gebruik
In de poeder staat de naam LOOkX ook gedrukt. Na een paar keer gebruiken zie je die nog steeds duidelijk. Ik vind het altijd jammer als die na 1 of 2 keer al weg is. Er zitten hele fijne en mooie glitters in de poeder verwerkt die je gezicht een prachtige glans geven! Nee, je wordt geen discobal! Hou je helemaal niet van glitters over je hele gezicht, dan kun je het bijvoorbeeld alleen op je decolleté gebruiken en op je jukbeenderen met of zonder blush. Je kunt het heel subtiel aanbrengen met een kwast, of wat dikker met het sponsje. Ik breng het lekker met mijn kwast aan en loop de hele dag met een gezonde gloed rond! 

Met flits

zonder flits


Eindoordeel 
Echt een prachtig product die echt schitterend staat in mijn stash! Het product is echt fijn om te gebruiken en het voelt gewoon fijn dat je beschermt bent tegen de zon. Ik vind de glitters persoonlijk prachtig, maar niet iedereen houdt hiervan. Het is maar net waar je van houdt en wat je fijn vindt om te gebruiken! Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Cijfers
Product 8/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8


Op de website van LOOkX, kun je zoeken naar een salon / verkooppunt bij jou in de buurt. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig product, maar ik zou hem absoluut niet kopen om de SPF. Dat wantrouw ik toch een beetje bij poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'em ook super mooi...zal vast een mooie natuurlijke glow geven. Helemaal prachtig op een zongebrande huid ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er wel mooi uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de combinatie poeder met SPF altijd een beetje vreemd, omdat het een dun product is dat niet overal even egaal aangebracht kan worden en ik ben bang dat vrouwen die snel verbranden hier dan op vertrouwen. Ik vind het er mooi uitzien, daar niet van. Wel jammer van de glitters, als het een gewoon poeder zou zijn geweest, was het waarschijnlijk gebruiksvriendelijker voor een groter publiek.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.