Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 6 mei 2011

Review: Sabon Face Polisher



Je voelt je zo fris als een pepermuntje, wanneer je deze Face Polisher van Sabon gebruikt. Zodra je de glazen pot opendraait komt de frisse geur je tegemoet. Best fijn voor de afwisseling. Tussen al mijn heerlijke zoete geuren, staat nu deze fris pepermunt gezicht scrub. Handig als je 's ochtends moeite heb om wakker te worden. Met deze frisse scrub ben je in 3 tellen wakker.


Het Product 
De pot voelt al luxe aan, omdat die in een glazen doorzichtige pot zit. Op de deksel zit een sticker, helaas is die van papier. Niet echt handig, want ik neem mijn scrubs altijd mee onder de douche. Deze Face Polisher is voor de normale tot vette huid. Deze scrub zit vol met kleine menthol bolletjes die je gezicht heerlijk scrubben. Ook zit er nog citroengras in wat je gezicht extra verfrist. Deze scrub kost € 26,95 wat toch aardig wat geld is, maar de pot is echt huge! Als er geen gezichtscrub op had gestaan dan had ik gedacht dat het een lichaamsscrub was. Gezichtscrubs zijn vaak de helft kleiner en dan zou je dus € 13,78 betalen. Maar met deze xxl pot gezichtscrub kun je echt super lang doen. 



Tijdens gebruik
Ik heb een extreem droge huid en eigenlijk is deze scrub helemaal niet voor mijn huidtype geschikt. Maar eigenwijs dat ik ben wilde ik 'm natuurlijk wel testen. Mijn gevoelige huidje reageerde totaal niet op de menthol bolletjes en mijn droge huid voelde helemaal niet trekkerig of extra droog na gebruik. Je gezicht tintelt helemaal na gebruik van deze scrub, maar wel op een prettige manier natuurlijk. Dit houdt ongeveer zo'n 5 á 10 minuten aan en daarna verdwijnt dat gevoel. 



Eindoordeel 
Ik durf deze scrub aan te raden aan alle huidtype. Mijn huid reageerde er helemaal niet op, terwijl mijn huid juist super gevoelig is. Sommigen zullen het product misschien te duur vinden, het is misschien wel een flink bedrag om in 1 keer uit te geven aan een scrub. Maar je kunt er wel super lang mee doen. Ik blijf deze scrub zeker gebruiken, want het maakt mijn gezicht super zacht! 


Cijfers
Product 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5


Sabon heeft verschillende winkels in heel Nederland en België. O.a. in Den Bosch, Amsterdam,  Rotterdam, Alkmaar, Breda, Haarlem en Antwerpen. Klik hier voor de volledige lijst. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

11 opmerkingen:

  1. Dit klinkt als een heerlijk verfrissend product! Maakt het je huid ook zacht? Ik vind de producten van Sabon altijd zo heerlijk nostalgisch aan doen. Daarom kan ik papieren stickers bij dit merk wel waarderen. Het past helemaal in de Sabon stijl ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sabon heeft allemaal fijne producten, maar het is me gewoon te duur, deze menthol bolletjes zullen dus ook mijn badkamer niet inkomen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt wel goed! Ik moet zeggen dat ik 1x Sabon scrub heb gebruikt en nadat ik het 1 en ander had uitgezocht en de ingredienten lijst had gezien heb ik besloten om nooit meer Sabon te kopen. Veel te duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me ideaal na een lange nacht, om weer goed wakker te worden en er fris uit te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Deb: Dat klopt, maar dit is het enige product van alle producten die ik heb (dat zijn er een stuk of 15) met een papieren sticker. Dus het had niet gehoeven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt fijn, ik heb nog nooit iets van Sabon geprobeerd maar vind de winkels altijd heerlijk ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt heel fijn! Sabon heeft ook echt fijne producten, heb er ook wel eens wat gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hmm klinkt goed, ben er wel benieuwd naar geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hou echt van Sabon producten! Ik ben fan van de Patchouli-vanille geur :)
    Maar deze scrub klinkt mij ook wel heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mm klinkt heerlijk fris :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.