maandag 13 juni 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #5


Vandaag komt deel 5 alweer online! Wat gaat dat snel zeg! Ook vandaag behandel ik weer een paar beauty tips uit het boek 'stralend mooi van top tot teen'. 

Vandaag gaan alle tips over highlighten. Ik ben enorm fan van highlighters en ik gebruik ze ook vaak. Sommige meiden weten alleen niet hoe je ermee om moet gaan, want het is en blijft een product die je subtiel moet gebruiken. Vandaag een paar handige tips als je werkt met highlighters! 

Niet te veel
Highlighters zijn bijzonder geschikt om gedeelten van je gezicht mee te accentueren, maar gebruik ze liever niet als basis. Zo loop je het risico dat je eruit gaat zien alsof je enorm transpireert. Vermeng liever een kleine hoeveelheid highlighter met je gewone moisturizer of foundation en breng dat aan op je gezicht. 

Vlekjes licht
Kleine vlekjes highlighter hebben al een krachtig effect. Breng bijvoorbeeld een klein stipje highlighter aan op de binnenste hoeken van je ogen, op je lippen of op het puntje van je neus om je gezicht glans en definitie te geven. 

Gouden kleur
Highlighters met een goudkleurige basis zien er fantastisch uit in de zomer wanneer je ze op de je blote huid aanbrengt of wanneer je een wat donkerdere huidtint hebt. in het koelere winterlicht kun je echter beter voor een roze highlighter kiezen, die dan hetzelfde effect heeft.

Laat het glanzen
Meng een paar druppels highlighter met je vloeibare foundation voor een subtiele glans die je kunt gebruiken op je jukbeenderen, wenkbrauwen en bovenlip. 


Kijk waar het licht op je gezicht valt 
Breng highlighter aan op die gebieden waar het licht op valt, zoals je jukbeenderen en je slapen. Ga in het felle licht voor een spiegel staan om uit te testen wat de beste plaatsen zijn om highlights aan te brengen. 

Dat waren de tips voor deze week! Hebben jullie nog handige tips omtrent Highlighten? 

9 opmerkingen:

 1. Goede tips :) Ik ben gek op highlighter en vooral op gouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige tips! Ik begin highlighters steeds leuker te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die highlighter van ELF is echt heel fijn, vooral voor die prijs. (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw leuk blog. handige tips. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Highlighter met je foundation mengen geeft altijd een mooi effect vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik zelden highlighter, enkel onder mijn wenkbrauw en in m'n ooghoek als ik met oogschaduw werk. Ik heb een nogal vette huid, dus te veel shimmer is niet goed voor me :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.