zaterdag 18 juni 2011

Question Time! Eens of Oneens?


Vandaag heb ik een stelling voor jullie. Plaats in de comments op je het eens of oneens bent en waarom. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. 

Het is belachelijk om meer dan € 25,- aan een make-up product uit te geven.

Benieuwd naar mijn mening? 

Ik ben het hier 100% mee oneens. Ja, ik geef gerust € 40,- uit aan die schitterende blush die al maanden naar me roept. Ook geef ik zo € 20,- uit aan een mascara omdat die zo geweldig is en ik zou zo € 25,- uitgeven aan een mooie bronzer of geweldige foundation. Why not? De 'duurdere' producten die ik heb gebruik ik nog steeds met trots en veel plezier. Het was een flinke aanschaf, maar het was het zeker waard! Het enige waar ik niet veel geld aan uitgeef is aan nagellak. Ik koop dan ook nooit een Dior of Chanel nagellak. Dit doet mij gewoon niets, dus dan koop ik het ook niet.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze stelling vinden! Eens of Oneens en waarom? Laat het me weten in de comments. 

11 opmerkingen:

 1. Ik doe het dus ook, maar niet onbezonnen. Enkel de dingen die ik echt wil, maar die gebruik ik dan ook vaak. Liever een product dat ik gebruik dan tien goedkope producten die ik maar zo-zo vind en laat liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Totaal mee oneens. 25 euro is niet veel. Goede producten zijn vaak gewoon duurder. Als je al naar MAC gaat of wat dan ook, dan heb je die 25 euro er zo door heen. Maar het is ook een kwestie van budget. Ik heb het er wel voor over, ik kan ook makkelijker meer geld aan make-up uitgeven. Maar iemand die juist 25 euro aan zakgeld krijgt of gewoon geen werk heeft - dat is een ander verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het er wel mee eens, maar vrees dat er een dag aanbreekt dat ik er ook over heen ga. Ik kan begrijpen dat andere mensen het er wel voor over hebben, maar ik gun het die prioriteit niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou wel zoveel geld uitgeven aan iets dat ik heel graag wil, maar over het algemeen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het hier mee oneens. Als een product me goed bevalt, dan geef ik liever wat meer geld uit dan een goedkoper product te kopen dat niets voor me doet. Liever een dure mascara die mijn wimpers echt mooi voller en langer maakt, dan een goedkope mascara die mijn wimpers tot een grote klont maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet mee eens, een product kan ook goed zijn zonder dat het meteen 25 euro of meer moet kosten. Zelf koop ik eigenlijk nooit producten van 25 euro of meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zelf nogal gevoelig voor impulsaankopen, dus ik moet altijd even drie keer nadenken of ik zoiets al niet heb in mijn stash. Daardoor laat ik de duurdere producten meestal links liggen. Maar dat betekent niet dat ik alleen maar budgetrommel heb, hoor. Ik heb wel veel budgetmake-up, maar wel van een redelijk tot goede kwaliteit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het er verdorie mee oneens! Wat is dat nu voor een flauwekul :p Ten eerste is 25 euro nog niet eens zoveel en ten tweede als je iets wil kopen voor meer dan 25 euro, dan doe je dat toch gewoon. Sommige producten kunnen die prijs trouwens helemaal waard zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelf koop ik niet heel vaak een duur product. Ik heb wel een aantal dingen van 25,- of meer, maar dat zijn dan dingen die ik ├ęcht wil.
  Nagellak koop ik meestal gewoon budget, aangezien ik zo onwijs veel heb raakt het niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben het helemaal met je eens. Goede producten mogen geld kosten =)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lastigee.. Aan de ene kant vind ik het zonde om zoveel geld uit te geven aan make up maar aan de andere kant zijn het vaak wel kwalitatief betere produchtenn.. Tot nu toe heb ik nog geen duurdere producten in m'n stash en ik zie wel waneer het komt haha ik ga iig niet opzoek naar iets in een hoge prijs klasse voor de heb..

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.