Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 28 juni 2011

Review: Sugar Scrub Cubes



Ik ben constant opzoek naar nieuwe en aparte webshops. Een tijdje geleden ontdekte ik www.doctorsweettooth.com. Bij deze webshop kun je bij ieder product je eigen geur kiezen. Zo heb je keuzen uit meer dan 200 geuren! Voor ieder wat wils dus! Laatst konden jullie al een Sneak Peek zien van de producten die ik had besteld en vandaag is het tijd voor de eerste review! 



Het Product 
Toen ik dit product zag móést ik het hebben! Hoe leuk is het om je scrub in blokjes te hebben?! Ik kon dus kiezen uit meer dan 200 geuren. Hier vind je de hele lijst met geuren en de beschrijving van iedere geur. Ik koos voor Love Spells. Dit is een dupe van een Victoria Secret body splash die ik ook heb. Dit is hoe Doctor Sweet Tooth de geur omschrijft (wel in het engels): sparkling top notes of grapefruit, orange & fresh ozone. Mid notes include melon, apple & kiwi. Traces of jasmine at the base. 
De geur is echt heerlijk! Heerlijk zoet! Precies waar ik van hou. 
Als je de geur hebt uitgezocht, dan kun je ook nog de kleur van de scrub kiezen. Aangezien ik een zoete geur heb, koos ik dus voor roze. Maar je kunt ook voor wit, groen, geel, blauw, rood, paars en oranje kiezen. 

In een potje zitten 24 scrub blokjes, waarvan je dus de geur en de kleur heb bepaald. De producten worden pas gemaakt zodra jij een bestelling hebt geplaatst. Zo heb je altijd 'verse' producten. Deze scrub is ook nog eens parabenen vrij! De verpakking vind ik super leuk. Het zit in een hele simpele pot, maar iedere geur heeft zijn eigen plaatje en sticker. Nice! 



Tijdens gebruik
Doctor Sweet Tooth raadt aan om 4 scrub blokjes per keer te gebruiken. Ik gebruik er echter maar 1 á 3. Ligt eraan wat ik wil scrubben en hoeveel ik wil scrubben. Je houdt het blokje even onder het water en dan plet je 'm in de palm van je hand. Verdeel het een beetje over je lichaam en scrubben maar! De geur is heerlijk! Daar kan ik zo van genieten als ik aan het douchen ben. Je huid wordt ook goed gescrubt, maar het droogt je huid wel uit. Mijn huid voelt na het scrubben net zo stug aan als dat ik me heb gewassen met een stuk zeep. 



Eindoordeel 
Ik ben gek op deze scrub en ik vind het niet zo vervelend dat het mijn huid stug maakt. Zodra ik mij in heb gesmeerd met bodybutter voelt mijn huid weer super aan. De scrub blokjes vind ik echt een super leuk idee en het is ook gewoon leuk dat je de geur en kleur kunt kiezen. De prijzen vind ik ook prima. Voor deze pot scrub betaalde ik 14 dollar en dat is zo'n € 9,85. Het duurde wel eventjes voordat ik mijn producten had. 2 weken geloof ik. Maar als je nagaat dat ieder product vers wordt gemaakt wanneer jij het besteld is dat ook niet zo vreemd. 

Pluspunten:
- Je kunt zelf de geur en kleur kiezen
- Scrubt goed
- De prijs vind ik helemaal prima
- De verpakking is geweldig! 

Minpunten:
- Droogt je huid uit en maakt het stug
- Alleen online verkrijgbaar
- Je kunt de geur niet van tevoren ruiken

Cijfers
Product 9/10
Verpakking 8/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8

De producten van Doctor Sweet Tooth kun je alleen online bestellen op www.doctorsweettooth.com en de levertijd is dus ongeveer 2 weken.

12 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk product! Vanwege de naam van de shop dacht ik dat het een soort blokjes waren om op te kauwen voor een frisse adem en gladde tanden ofzo hihi. Grappig dat je de kleur en geur (wow 200 geuren!) zelf kunt kiezen. Ik ga deze webshop zeker bekijken, ben benieuwd naar de andere producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat hun ook scrub in blokjes verkopen, lijkt me best wel handig. Lijkt me een fijn product, en 200 geuren is best wel veel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet het er allemaal leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n leuk idee ! En schattig verpakt. Dit klinkt ook wel fijn om te geven als cadeautje aan iemand :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohh je zou ze haast opeten, het zijn net blokjes watermeloen! Maar het is dus een scrub.. wat een leuke verpakking, zeg! Hebbuuhh!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die blokjes zien er zo leuk uit :D Wat leuk dat je je eigen geur en kleur mag uitkiezen :) Bedankt voor de review en tip :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk product! Vooral omdat je zoveel keuze hebt qua geur en kleur (: Leuke review Patty!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er leuk uit ! :)
    Jammer dat het zo uitdroogt, dat kunnen mijn droge beentjes er helaas niet bijhebben

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw ziet er echt leuk uit! Een goede, grondige scrub vind ik wel fijn, zelfs als hij wat uitdroogt. Als je er daarna crème op doet, is dat ook weer in orde, niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ Aya: Klopt! Daarna heb ik nergens meer last van!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, ik wil het opeten. :') Het ziet er echt onzettend lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.