zondag 17 juli 2011

Pretty Beauty Land deed de Hannah Xperience!Net wanneer ik de hoop had opgegeven dat ik ooit nog van mijn eczeem af zou komen, ontdekte ik hannah. Hannah heeft de hannah Xperience, een hele aparte gezichtsbehandeling. Deze behandeling is er om kennis te maken met echte huidverbetering door middel van hannah producten. Ook maak je kennis met de hannah massagetechnieken en het unieke hannah systeem. De huid coaches van hannah gingen graag met mij de uitdaging aan om mijn eczeem onder controle te krijgen en mijn huid weer mooi en glanzend te krijgen. Zoals ze zelf al zeiden: ''Een hannah huidcoach gaat geen enkel huidprobleem uit de weg!''

Het Coaching Center van hannah is gevestigd in Voorthuizen dus pakten ik en mijn schoonzusje de auto en vertrokken naar Voorthuizen. Het Coaching Center is gevestigd op een prachtige locatie waar je je direct helemaal op je gemak voelt. Huidcoach Amber is degene die zich gaat wagen aan mijn huidprobleem waar ik al jaren mee vecht. 

We begonnen met een intake waarbij ik vragen moest beantwoorden over welke producten ik momenteel gebruik. Hoe mijn eetpatroon is, wat ik drink op een dag enzovoorts, allergieën enzovoorts. Daarnaast werd uitgelegd wat ik kon verwachten van de hannah Xperience. Daarna werden er foto's gemaakt van mijn huid. Op die foto's kon ik zien hoe de doorbloeding was in mijn gezicht en de pigmentatie. Hier kon je heel goed zien dat sommige delen slecht doorbloed zijn en sommigen delen te goed doorbloed. (Niet schrikken van de foto's)


Vervolgens werd er een huidmeting gedaan, daaruit bleek dat ik veel te weinig vet en vocht in mijn huid heb. 
Mijn vet gehalte van 4 terwijl dit 50 of meer moet zijn.
Het vochtgehalte was 26 in plaats van 60 of hoger.
Ook de pH waarde klopte niet. Deze was 5,9 terwijl die eigenlijk tussen de 4,5 en 5,5 moet zitten. 
Mijn huid is dus compleet uit balans, dus nu wordt het de uitdaging om mijn huid weer in balans te krijgen! 


Toen kon de behandeling beginnen. Ik werd heerlijk ingepakt met handdoeken en een lekker dekentje! Hannah werkt met 5 stappen die bij elke stap wordt aangepast op je huid. Reinigen - Peelen - Stimuleren - Herstellen - Beschermen. 

Als eerste werd mijn huid gereinigd met een Cleansing Oil. Eerst wordt deze droog aangebracht en daarna werd die gemengd met water. Deze werd er weer afgehaald met een kompres uit de magnetron, omdat gewoon water je huid uitdroogt en zo blijft de handdoek langer warm. Dit kompres wordt iedere keer gebruikt als er een product afgehaald moet worden. Dit voelt echt heerlijk aan!

Daarna was het tijd voor het peelen. Hier had ik mij al op voorbereid. Ik had namelijk gehoord dat deze verschrikkelijk zou prikken en branden. Als dat bij een normale huid al zo is dan kan ik me lol op. Gelukkig viel het allemaal wel mee, maar ik was wel een beetje opgelucht toen de peeling er weer afgehaald werd. Onder de Peeling werd een buffer aangebracht die mijn huid beschermde. 

De volgende stap was het stimuleren. Ik heb nog nooit zoiets in mijn leven meegemaakt. Er werd een Cell Active crème aangebracht die de doorbloeding in mijn gezicht bevorderd. Doordat er ineens zoveel bloed naar je gezicht gaat reageert je maag daarop. Ik kreeg gewoon maagpijn. Dit was voor mij echt het punt overtuigd was: Hannah is niet te vergelijken met welke ander huidbehandeling dan ook. 


Na het stimuleren was het tijd voor het herstellen. Een skin conditioner werd door middel van hoge geluidsgolven en warmte sneller en dieper in de huid gebracht. Dit zit normaal niet in een behandeling. Hannah past iedere behandeling aan je huid aan. 

Ook mocht ik een bindweefselmassage ervaren. Door het stimuleren van het bindweefsel wordt de huid soepel en gaat het veroudering tegen. Bij deze massagetechniek worden er veel 'knedingen' toegepast. Het ziet er pijnlijk uit alsof je geknepen wordt, maar het voelt echter heerlijk aan!


Als laatste werden er nog een paar heerlijke crèmes aangebracht. Als laatste werden er nog een paar heerlijke crèmes aangebracht. Als laatste werd er een crème aangebracht zodat de huid werd afgesloten. Alles wat erin moest zit erin. Er hoefde niets meer uit en ook niets meer bij. Door deze crème blijven alle werkstoffen in de huid zitten.

Mijn huid voelde beter aan dan ooit en het was echt een hele ervaring. Hannah is echt zo anders. Het opvallende vond ik ook dat alle producten ook over de ogen en mond aangebracht werden, terwijl dat meestal afgeraden wordt. Ook is het bij deze behandeling normaal dat dingen tintelen of prikken. Ik stond echt versteld van deze behandeling. Ook het kompres uit de magnetron was heel apart, maar wel heel prettig! 
Nu ga ik thuis verder met een heleboel producten van hannah. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte en komt er nog een artikel over de producten online. En natuurlijk een update of mijn eczeem ook daadwerkelijk onder controle is. So Stay Tuned!


Voor meer informatie over Hannah kun je terecht op hun site www.hannah.nl en kijk op www.huidcoach.nl voor een huidcoach bij jou in de buurt! 
Een gezichtsbehandeling van 1,5 uur kost ongeveer € 75,-

12 opmerkingen:

 1. Wat apart dat het ook voor eczeem ingezet kan worden! Ik ben heel erg benieuwd wat je verdere ervaringen zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd het echt heeft geholpen! Het klinkt heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een aparte behandeling, ik ben ook erg benieuwd naar het resultaat op langere termijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg bijzonder moet dat zijn geweest. Ik geef toe (ben vaak sceptisch) dat ik wel de indruk krijg dat ze echt grondig je huid hebben bekeken en behandeld, al blijven er bij sommige punten wel vraagtekens staan.

  Ben benieuwd naar de Hannah producten die je mee naar huis hebt genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat apart zeg!
  Heb nog nooit van zoiets gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me echt heel leuk om te kijken hoe je huid er uit ziet enzo! Handig om dan te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een uitgebreid artikel. Leuk om te lezen!
  Ik ben heel benieuwd naar de resultaten straks. De juiste behandeling en producten kunnen echt het verschil maken voor je huidprobleem. Zelf heb ik dat begin dit jaar ook ervaren. Ik ben hierdoor van mijn eczeemprobleem afgekomen. Hoop dat je van je eczeem af bent. Niks is zo vervelend als eczeem in je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, dit kende ik nog niet.
  Klinkt wel goed, hopelijk ben je hiermee geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had bij mascha laatst al een filmpje ervan gezien en ben zeer benieuwd naar deze behandeling. Ben ook benieuwd of de behandeling werkt en wat de producten doen die je mee hebt genomen. Dat zullen we vanzelf hier wel zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hannah is heerlijk! De prijs kwaliteit verhouding is top! De huidcoach weet iedereen goed te adviseren. Ik beveel het iedereen aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook eczeem in mijn gezicht en onlangs voor het eerst een Hannah behandeling ondergaan. Heel bijzonder dat de huid naderhand niet dik werd omdat er met parfumvrije producten werd gewerkt. Dit tref je maar zelden bij schoonheidsspecialistes aan. Het brandende gevoel was vooral heel spannend maar zonder vervelende gevolgen. Sterker nog de huid kwam bijzonder goed tot rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh my god, dat ziet er zo lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.