zaterdag 9 juli 2011

Question Time! Hoeveel geef jij p/m uit aan make-up?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Hoeveel geld geef jij per maand uit aan make-up? En wat koop je dan ongeveer? Altijd oogschaduw of echt verschillende producten? 

Dat verschilt bij mij zo erg. De ene keer geef ik € 100,- uit en de andere maand € 25,-. Laat ik dan op ongeveer € 50,- per maand gaan zitten. Wat ik koop verschilt altijd wel. De ene keer koop ik alleen maar lipsticks. Dan weer alleen blushes en dan weer alleen mascara's of oogschaduw. Het is maar net waarin ik zin heb. 

Ik ben benieuwd naar jouw antwoord. Dus hoeveel geef jij ongeveer per maand uit aan make-up en wat voor producten koop je dan zoal? 

11 opmerkingen:

 1. Bij mij verschilt het ook per maand. Ik denk rond de 30/40 euro? Misschien meer? Ik durf het eigenlijk niet eens te kijken hoeveel ik er aan uitgeef haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja...ik heb geen flauw idee. Soms geef ik echt vrijwel niks uit (5 euro), maar soms geef ik weer iets meer uit (25 euro) en soms geef ik veel uit (internet bestellingen, 75 euro).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat verschilt per maand, de ene maand geef ik er niet eens 10 euro aan uit, de andere maand misschien wel 60 euro uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij verschilt het heel erg, het ligt er ook aan welke producten op zijn enzo.
  Het meeste geef ik wel uit aan nagellak

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk zo'n 5 euro sinds begin dit jaar. Geld uitgeven is niet mijn sterkste punt, ik kan zo twee maanden niets kopen. En anders gebruik ik de spulletjes die ik al heb niet meer en dat vind ik zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verschilt echt enorm, geef soms een maand gewoon helemaal niks uit er aan, maar deze maand heb ik een duur serum gekocht (die trouwens geweldig werkt dus gelukkig geen weggegooid geld PHEW!)en ben ik dus ineens veel geld er aan kwijt. Gemiddeld zit ik denk ik als ik 't allemaal uit smeer op zo'n €25 per maand ook. Valt naar mijn idee dus reuze mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb 20 per maand te besteden aan make-up, ik denk dat ik hier gemiddeld 10 euro van per maand van besteed? Hmm, lastig. Ik weet het niet precies, maar ik denk dat het tussen de 10 en 15 euro zit. Wel netjes toch. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik geef zo'n 50euro per maand uit aan make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik denk gemiddeld zo'n 50 euro per maand. Het ligt heel erg aan wat ik nodig heb en wat er nieuw uit komt. Dit is alleen maar make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat ik ongeveer 20-25 euro uitgeef aan make-up. Ik koop zowat alles in het Kruidvat dus dan valt het heel goed mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb Make Up For Ever opnieuw ontdekt. Na sluiting van Sephora kwam ik het merk in NL tegen bij www.extreme-beautylife.nl. Een aankoop gedaan van €254, 00. Oeps k heb nog nooit in 1 keer zoveel besteed. Of ik de rest van het jaar niets meer uitgeef aan Make-up?

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.