dinsdag 5 juli 2011

Tag: Wat maakt jou echt blij?


Toen ik deze tag las van joyce was ik echt op het toppunt van chagrijnigheid. Maar door deze tag ging ik bedenken waar ik nou écht blij van werd! En raad eens? Ik werd al meteen stukken vrolijker en besefte hoe mooi het leven is. Daarom voor iedereen die niet al te happy is vandaag (en natuurlijk voor iedereen die het wil lezen), deze happy tag! Hier word ik echt blij van! Joyce bedankt voor deze tag!Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik vind het altijd fijn om met veel mensen te zijn. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het liefste zit ik met alle meiden op een terrasje aan de wijn. Heerlijk! Daar word ik echt vrolijk van. Natuurlijk kan ik mijn vriend ook niet vergeten. Hij kan mij ook erg blij maken en natuurlijk mijn familie. Ik zou niet zonder ze kunnen. 


Van welke make-up producten word jij blij?
Make-up speelt een aardig grote rol in mijn leven. Niet dat ik als een barbiepop rondloop, maar ik kan er echt van genieten als ik make-up op heb. Het blijste word ik van make-up waar ik echt voor heb moeten sparen. Zo ben ik nog steeds in love met mijn Chanel blush. It's so pretty! Mijn hart maakt echt een sprongetje wanneer ik die in mijn handen heb. 


Van welke film(s) word je blij? 
Ik heb echt een zwak voor romantische films. Heerlijk! Even geloof ik dan weer in sprookjes en wens ik dat zoiets mij ook overkomt. Tijdens zo'n film hoor je mij ook de hele tijd ''aahw'' en ''ooh'' zeggen. Daar word ik af en toe wel een beetje raar door aangekeken. Ik ben echt een sucker voor romantische films. Mijn favoriete film is Dear John en ja dan zit ik gewoon huilend voor de buis. 


Van welke muziek word jij blij?
Ik hou van lieve, rustige liedjes die je zo heerlijk mee kunt blèren. Maar ik hou ook erg veel van die depri liedjes. Niet dat ik er verdrietig van word hoor. Ik hou daar gewoon van. Momenteel heb ik de nieuwe cd van Beyonce in mijn auto en daar staan heerlijke nummers op. Wanneer die te koop is moet je die écht kopen. Beyonce maakt mij nou eenmaal erg blij! 


Van welke internet site word je blij? 
Ik besteed aardig wat uurtjes op het internet, maar het blijste word ik toch van mijn eigen blog. Dan zie ik al die lieve berichtjes van mijn lieftallige bezoekers. Dan ben ik zo blij dat ik mijn eigen kleine, knusse plekje op het internet heb die ik met jullie mag delen. Love you girls! 


Van welk eten word je blij?
Pannenkoeken en cupcakes! Gewoon omdat ze heerlijk zijn! Wanneer ik die krijg dan voel ik me net weer 8 jaar oud. 


Van welke momenten word je blij?
Juist die kleine momenten. 's ochtends op 04.30 in mijn auto naar het werk stappen en dan de vogeltjes al horen fluiten en voor de rest geen hond op straat. Lopen door vers sneeuw waar nog niemand doorheen heeft gelopen. Na een lange dag de sleutel in de voordeur stoppen. Als ik geen zin heb om op mijn paard te rijden en lange wandeling te voet maken met mijn paard. En 's avonds naast mijn vriendje in bed kruipen. 

Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Ik ben erg perfectionistisch. Als ik iets doe, doe ik het goed. 


Van welke hobby word je blij? 
Paardrijden. Ik word dolgelukkig van mijn lieve zwarte parel. Gewoon alleen al bij haar zijn maakt mij ontzettend gelukkig. 


Dat waren mijn dingen waarvan ik blij word! Deze tag geef ik door aan iedereen die de tag wil invullen!

5 opmerkingen:

 1. Leuke blog!
  Ik word altijd blij van mijn familie, maar ook van mijn blog! Haha, als er dan reacties zijn, of volgers dan word ik helemaal happy en vertel ik het aan de mede eigenaresse :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n leuke tag!! Grappig dat je die juist op een moment kreeg dat je chagrijnig was en er vrolijker van bent geworden! ;-) Goeie timing dus! Leuke foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was leuk om te lezen! Ik wil zelf die film Dear John ook nog zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk dat je hem zo blijmakend en snel hebt overgenomen Patty! Ik heb je antwoorden met plezier gelezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.