zaterdag 13 augustus 2011

Question Time! Wat betekend make-up voor jou?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Voor de een is het een hobby en de ander gaat niet eens zonder make-up de deur uit. Word je er zelfverzekerd door? Of maakt make-up je misschien juist onzelfverzekerd, omdat je niet zo goed weet hoe het moet? Kortom, wat betekend make-up voor jou?

Ik vond dit best een moeilijke vraag waar ik toch eventjes over na heb moeten denken. Wat betekend make-up voor mij? Ten eerste is het natuurlijk een uit de klauwen gelopen hobby. Ik bedoel, ik heb nu mijn eigen make-up kamer én ik blog dagelijks over make-up. 
Maar make-up doet ook iets met mij als persoon. Ik ga makkelijk zonder make-up de deur uit. No problem! Ik werk bij de paarden zelfs iedere dag zonder make-up. Maar als ik echt iets ga doen zoals shoppen, uitgaan, uit eten of feestjes dan wil ik er graag goed bij lopen. Als ik weet dat mijn make-up en mijn kleding goed zit, dan ben ik een stuk zelfverzekerder. Ik zit ben vrolijker en voel me mooi. Eigenlijk schandalig dat je hiervoor make-up nodig hebt. Het is niet dat ik onzelfverzekerd ben als ik geen make-up op heb, maar ik voel me dan zeker niet mooi... Make-up speelt dus een aardig grote rol in mijn leven. 

Dit is best een heftige vraag voor mijn lieve bezoekers. Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden! 

3 opmerkingen:

 1. Make-up maakt mij zelfverzekerd omdat dit voor mij DE manier is waarop ik mezelf kan uiten. In me make-up geef ik me stemming weer en, laten we eerlijk zijn, make-up maakt gewoon mooier :) Kan echt niet zonder en vind het te lekker/mooi/verslavend om zonder te leven :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik bijna nooit make-up alleen voor feestjes. Mij maakt het dus ook niet zo heel veel uit of ik het wel of neit op heb.
  Dankje voor je reactie op mijn blog!
  Doe je ook mee aan mijn give away?
  Je kunt een welnesspakket winnen!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou me mijn leven ook niet meer zonder make-up kunnen en willen voorstellen. Ook al is het lang niet het belangrijkste op de wereld. Zonder make-up kan en durf ik prima over straat, maar ik vind mijzelf gewoon mooier MET. En daarbij vind ik het gewoon erg leuk om ermee te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.