vrijdag 28 oktober 2011

PUPA Bloggersbijeenkomst


Toen ik de uitnodiging van Care Cosmetics voor de PUPA bloggersbijeenkomst in mijn inbox zag wist ik het meteen: Daar moest ik heen! Dus woensdag 26 oktober was het zover en stapte ik in mijn autootje richting Dordrecht. Van 10 uur 's ochtends tot 4 uur 's middags hebben ze ons bezig gehouden. Een hele informatieve dag waarbij we ook lekker mochten spelen met de make-up en een top visagist ons opmaakte. 

We waren met een klein groepje van 7 fanatieke en gezellige beautybloggers. Visagist Giorgio Forgani van PUPA kwam vanuit Italië om ons alles te vertellen over PUPA. Wat een charmante, getalenteerde en super aardige visagist! Hij heeft ons alle producten van PUPA uitgelegd, op ons gedemonstreerd en we mochten zelf de producten gebruiken. 


Hij gaf ons handige tips en legde alles op een hele leuke manier uit. Iedereen mocht even plaatsnemen op de stoel om even te kunnen genieten van zijn kunsten. Het was leuk om de achtergrond achter PUPA te leren kennen. Ik heb al wat ervaring met PUPA en was al zeer enthousiast over dit merk, maar na deze dag.... I love it! 


Nadat we 's middags allemaal een heerlijk broodje ophadden kregen we de kerstcollectie te zien: Golden Casino. Deze konden jullie gisteren al zien op mijn site. Ik ben echt laaiend enthousiast over deze collectie en ik kan niet wachten tot die in de winkels ligt. 


Verder kregen we nog wat informatie over een spannend nieuw product, waar ik helaas nog niets over mag zeggen. Alles wat ik tot nu toe kwijt kan en wil is dat het een heel leuk product is! Gemeen ben ik he...? 


Care Cosmetics liet ons niet zonder Goodiebag naar huis gaan. Daarin zaten 3 hele leuke setjes waar jullie waarschijnlijk nog reviews en swachtes van krijgen te zien. Het was een geweldige dag en ik heb hele leuke nieuwe mensen leren kennen. Danique, Tedje en ik zijn nog even samen iets gaan eten in Dordrecht om nog even door te kletsen. Ja, mijn dag was perfect! Bedankjes gaan naar Care Cosmetics, Giorgio en alle meiden: Danique, Tedje, Iris, Nadia, Céleste en Juliette.

(en wat draag ik daar? De prachtige lipgloss uit de kerst collectie!)

15 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik er niet bij kon zijn! kreeg ook namelijk een uitnodiging per post....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh zag er leuk uit ! Pupa is zoo slecht verkrijgbaar in België dus ik heb er niet echt ervaring mee. Ben al benieuwd naar de reviews !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je daar bij was, ben nu wel erg benieuwd naar dat geheime product.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook zooo leuk he! En ik ga proberen een lichtroze lippenstift te scoren van PUPA, had er een aantal geswatched en nadat ik ze thuis nog een zat te bekijken dacht ik ; die moet toegevoegd worden aan mijn stash haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Nadiaa: Ja die was ook prachtig! Ik heb al zo'n soort roze kleur van het merk Sans Soucis. Een van mijn favoriete kleuren!

  @ Maccia: Jaa, hopelijk kan ik jullie binnenkort meer vertellen!

  @ Brigitta: Dankjewel! Wat lief!

  @ Nail-Gloss: Ja, echt ontzettend jammer. Het was erg leuk! volgende keer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat zie je er trouwens mooi uit, die kleur staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het echt zo gezellig en leuk :D We moeten echt nog een keer iets afspreken voor A'dam!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Danique: Ja dat doen we zeker! Heb er zin in!! We mailen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zag er leuk uit, en die vent is best knap ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zo! Zag er erg gezellig uit. En waarschijnlijk super goede tips gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.