zaterdag 22 oktober 2011

Question Time! Match jij je make-up?Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Match jij je make-up altijd bij je kleding? Dus als jij een bruine look draagt, draag je ook bruine kleding. Draag je blauwe schoenen, heb je ook een blauwe ooglook. Of draag je misschien altijd roze lipstick of lipgloss wanneer je iets roze draagt? 

Ik doe het de ene keer wel en de andere keer niet. Het meeste draag ik een natuurlijke bruine look. Maar ik draag natuurlijk niet alleen maar bruine kleding. Ik vind het vaak wel leuk als ik ergens een felle kleur heel subtiel in mijn outfit te hebben, om die ook bij mij ooglook terug te laten komen. Ook vind ik het leuk om een hele drukke outfit, juist rustig te maken met een rustige ooglook. 

Match jij je make-up altijd bij je outfit? 

5 opmerkingen:

 1. Ik doe het de ene keer wel en de andere keer niet! Vandaag heb ik een knal paars shirt aan en heb knalpaarse oogschaduw op gematcht met grijze oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, ik match het meestal wel maar dan niet noodzakelijk vb bruine oogschaduw met bruine kledij ofzo. Als ik al felle kleuren aan heb dan doe ik meestal een rustige ooglook enz :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik match het bijna altijd met de kleding die ik aan heb. Vaak draag ik nude en bruine tinten op de ogen. Dat past overal bij.
  Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee nooit, ik doe altijd een bruine ooglook op =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt niet! Dat is ook helemaal voorbij! Alles kan met make-up tegenwoordig! Soms leg ik wel een accentje in een kleur die in mijn kleding voorkomt maar vaak ook niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.