Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 6 oktober 2011

Review: Max Factor Elixer Lipstick



De Elixer Lipsticks van Max Factor zijn de nieuwste lipsticks. De verpakking is echt prachtig, dat hebben jullie al kunnen zien in mijn shoplog van laatst. De collectie bestaat uit 10 verschillende kleuren, maar deze springt er toch wel echt tussenuit: Bewitching Coral. Écht een plaatje!




Het product
Wat moet ik nog zeggen? De foto’s zeggen volgens mij al genoeg. Ik kon in ieder geval niet meer stoppen met foto’s maken. De gouden huls straalt echt klasse uit en in matte letters staat het Max Factor logo erop. Aan de achterkant van de lipstick zie je duidelijk welke kleur lipstick het is. De naam is net zo mooi en apart als de kleur zelf. Het gave aan deze lipstick is dat in de lipstick aan de zijkant ook nog het logo gedrukt is. Dat is nog eens oog voor details hebben. Daar hou ik van! De geur van de lipstick is ook erg aangenaam. Niet heel overheersend, maar gewoon precies goed. De prijs van deze lipsticks is € 12,49. 



Tijdens gebruik
Aanbrengen gaat heel fijn met deze lipstick, hoewel ik toch de voorkeur heb om het aan te brengen met een kwastje. Daarmee ben je toch preciezer. De lipstick brengt heel romig aan en is erg gepigmenteerd. Resultaat: prachtige, opvallende koraalkleurige lippen. Ik dacht dat de lipstick niet erg lang zou blijven zitten, omdat die zo romig is. Maar na een tijdje ‘staint’ de kleur. De kleur trekt dus in je lippen. Gelukkig droogt deze lipstick je lippen niet uit. Na een hele dag dragen voelde mijn lippen nog steeds zacht aan.



Eindresultaat
Ik heb me echt verbaasd over het feit dat de lipstick zolang blijft zitten. Ik heb de lipstick ’s ochtends om 10.00 opgedaan en tot 17.00 zat de lipstick mooi. Dat is 7 uur!! Dat had ik echt niet verwacht van een lipstick die op het begin zo romig is. ’s Avonds zat de kleur nog steeds op mijn lippen. Wel zat die niet zo heel mooi meer en was die op bepaalde plekken afgesleten. Ik denk dat Max Factor echt een geweldig product op de markt heeft gebracht. Ik ben in ieder geval verkocht. Bewitched Coral is voor mij de perfecte kleur. 



Pluspunten:
- Prachtige kleur, en anders zijn er nog 9 andere kleuren
- op het begin heel romig, daarna 'staint' de kleur.
- Blijft super goed zitten
- Prachtige verpakking

Minpunten:
- geen



Cijfers
Product 10/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8,5

De Max Factor Elixer lipsticks zijn vanaf 1 oktober 2011 te koop bij de drogisterij. 

9 opmerkingen:

  1. Klinkt super ! Ik ga eens kijken in de winkel als er leuke kleuren bij zitten voor mij. De prijs valt ook goed mee he !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige verpakking! En de kleur ziet er ook mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie lipstick, hij staat je ook goed! De X erin vind ik geweldig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi! Hij doet me denken aan de Estee Lauder lipsticks, ik geloof toch dat het Estee Lauder lipstick is die vergelijkbare verpakkingen heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very
    good success. If you know of any please share.
    Many thanks!
    Also see my web site - know memes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for
    this website? I'm getting tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

    Feel free to surf to my web-site - seo india

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.