woensdag 19 oktober 2011

ZoYou Sweet & Shop Party


Afgelopen zondag 16 oktober was ik in Kaatsheuvel voor de ZoYou Sweet & Shop Party. ZoYou.nl is een webshop waar ik al eens eerder over geschreven heb. Klik hier voor het artikel. ZoYou heeft unieke, maar betaalbare kleding. Ik ben fan van deze webshop! Toen ik hoorde van de Sweet & Shop Party, zette ik de datum meteen in mijn agenda. Benieuwd naar de sfeer en de kleding? 


Onder genot van een High-Tea kon je genieten van de collectie van ZoYou. Ook kon je de nieuwe najaarscollectie al bewonderen en waren er leuke aanbiedingen. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog een leuke goodiebag mee naar huis. 


De hele kamer was super leuk ingericht en vol met prachtige kledingstukken, sieraden, tassen en schoenen. Een waar paradijs! En aan ieder kledingstuk hing een super leuke prijs. Overal scharrelde meiden rond met kledingstukken en cupcakes. 


Ben jij echt een jurkjes gek? Dan ben je bij ZoYou aan het juiste adres! Natuurlijk heb ik nog wat geweldige kledingstukken gepast. Alles wat zo ontzettend mooi, uniek én betaalbaar. Heerlijk! 


De Sweet & Shop Party was een groot succes en alle meiden gingen voldaan naar huis. Daarom willen ze dit vaker gaan doen. En ik raad je aan om er de volgende keer bij te zijn! Houd deze site in de gaten voor  nieuwe datums. Maar het is ook mogelijk om je eigen Fashion Party bij jou thuis te organiseren. Bij binnenkomst krijgt iedereen een lekker cocktail met een hapje. En je kunt samen met je vriendinnen de hele collectie bekijken, passen en combineren. Voor meer informatie check even de site van Zoyou


Uiteindelijk gingen deze 2 jurkjes met mij mee naar huis. Als ik het goed heb kostte de linker jurk rond de € 27,- en de rechter jurk € 21,-. Nou daarvoor kan ik ze niet laten liggen! Ik vond het ontzettend gezellig. De volgende keer ben ik er zeker weer bij! 

Deze week komt een deel van de nieuwe collectie al online. De rest zal zo snel als mogelijk is online komen. 

3 opmerkingen:

  1. Beide twee mooie jurkjes. Wat leuk om daar bij te zijn.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die linker jurk staaat je fantastisch. Ik denk niet dat ik snel naar zo'n party zou gaan, maar het is wel leuk bedacht.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.