zaterdag 12 november 2011

Question Time! Winter veranderingen?Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Ja het kille koude weer komt eraan. Helaas pindakaas. We zullen ons toch moeten aanpassen? Natuurlijk ga je je warmer kleden, maar veranderd er ook iets in jouw make-up of verzorgingsroutine? 

Er veranderd wel degelijk iets in zowel mijn make-up als verzorgingsroutine. Qua make-up wordt het weer waterproof mascara. Al heb ik daar echt een hekel aan, omdat dat er weer zo lastig vanaf te halen is. Al fiets ik niet door de regen of sneeuw. Door het vochtige weer vlekt mijn mascara sneller. Verder gebruik ik vaak meer lipstick dan lipgloss. Door de wind hangen al mijn haren in mijn lipgloss en is heel mijn sjaal plakkerig die ik tot op mijn neus optrek. Mijn lichaam en gezicht smeer ik extra in en met vettere crèmes om de winter te doorstaan. 

Verander jij iets in jouw routine? 

7 opmerkingen:

 1. Ik gebruik vaak extra: een voedende crème, bodybutter en handcreme

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik vaker mijn extra hydraterende nachtcrème ook voor overdags, omdat ik merk dat mijn huid extra voeding nodig heeft. En eigenlijk ben ik al opzoek naar een goede winter dagcrème :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Andere dagcreme, veel meer lipverzorging want heb in de winter heel gauw last van schrale lippen en meer handcreme ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik in de winter veel meer body butters en lotions! En een lippenbalsem, onmisbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga meer lip en huidproducten gebruiken in de winter.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik verzorg men huid net iets beter omdat men huid van gevoeliger is

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om het simpel te zeggen, alles wordt een beetje vetter: dagcrème, bodybutter en lippenbalsem. Vooral die lippenbalsem is onmisbaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.