zaterdag 10 december 2011

Question Time! Luxe verzorgingsproducten?Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Vind jij luxe huid- en verzorgingsproducten hun geld waard? Of vind jij budget producten net zo goed? Heb jij er het geld ervoor over om luxe verzorgingsproducten te kopen? 

Vroeger kocht ik het nooit. Nivea vond ik prima. Helaas met mijn eczeem huid valt dat bijna niet meer te doen. Momenteel gebruik ik Hannah en dat is ontzettend duur. sommige producten niet, maar sommige producten kosten wel € 80,-. Dat vind ik erg veel geld. Maar ik zie wat het resultaat is en dat is niet in geld uit te drukken! Hannah gebruik ik voor mijn gezicht. Voor mijn lichaam gebruik ik vaak gewoon producten van The Body Shop, Lush, Sabon enzovoorts. 

Vind jij luxe verzorgingsproducten hun geld waard? 

3 opmerkingen:

  1. Tja, wat is luxe... ik ben fan van apothekers-verzorging en dat kost vaak ook meer dan een gemiddeld Nivea product. Ik heb in het verleden ook echt verzorging van Chanel, Estee Lauder, Lancome etc geprobeerd en dat was ook prima, maar zou er nu niet zo snel voor kiezen. Philosophy en Kiehl's vind ik wel het geld waard. Dus ja, ik ben er denk ik voor ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, absoluut ! Zeker als het aankomt op oogcrèmes en serum, dan vind ik luxe skincare de moeite waard. Ook heb ik graag een dagcrème waar ik een beetje glowy skin van krijg en ik ben nog geen betere tegengekomen dan die van Estée Lauder. De producten van The Body Shop vind ik ook heel goed, die zijn niet budget maar nu ook niet om te zeggen duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb eigenlijk alleen maar budget verzorgingshuis producten! Kan er dus niet echt mijn mening over geven!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.