zaterdag 7 januari 2012

Question Time! Jouw favoriete make-up paletteIedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Vroeger was het een hele klus om een goede en mooie make-up palette te kopen. Tegenwoordig zijn palette een hele hype geworden. Iedereen heeft ze en iedereen wil ze! Iedereen heeft zo wel zijn favoriete palette die ze het meest gebruiken. Ik ben benieuwd welk palette dat is! 

Ik moet echt kiezen tussen 2 paletten. Zo vind ik mijn To Faced natural eye palette erg mooi en fijn. Maar ik ben ook echt weg van mijn Oh So Special palette van Sleek. Naast natuurlijke tinten zitten daar namelijk ook nog 2 roze tinten, een zwarte kleur en een zilveren kleur in. De kwaliteit van het Too Faced palette is beter, hij is duurder en heeft 9 kleuren. Het oh so special palette van Sleek bevat 12 kleuren, de kwaliteit is iets minder en een stuk goedkoper. Mijn voorkeur gaat dus toch naar Sleek. Deze heeft gewoon iets meer verschillende kleuren waardoor je meer mogelijkheden hebt. 

Wat is jouw favoriete palette en waarom juist die? 

7 opmerkingen:

 1. Mijn all time favorite is mijn 120 palette! Alle kleuren die er zijn op een rijtje. Daarnaast vind ik het Catrice Big city life palette en dan New york erg mooi! Die heeft alleen maar kleurtjes die ik gebruik en een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zonde twijfel mijn Inglot palette ^^ Er zitten al mijn favoriete kleuren in en ik raak er geïnspireerd door ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn UD 15th Anniversary palette, die gebruik ik zooo vaak, love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb verschillende Catrice palettes, eentje die ik al best lang heb met nude tinten en daar ben ik heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo'n moeilijke vraag. Ik heb heel veel favoriete palette's. Kan echt niet kiezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favo palettes zijn toch die van sleek. En wanneer ik nu daarin een onderscheid moet maken dan wordt het het storm palette, met daarbij het bad girl palette om een goede tweede plaats!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moeilijke vraag! Ik gebruik mijn 88 Palette heel vaak, maar mijn Too Faced ook, dus ik ga voor de Too Faced, ondanks dat ik de 88 Palette meer gebruik, maar ik kies vaker voor de aardetinten, Too Faced Natural Eye Palette it is!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.