maandag 6 februari 2012

Eyes Of The Day: Midnight BlueIk beloofde wat meer kleur in mijn make-up looks. Vandaag speelde ik met blauw en met glitters! Ik ben gek op glitters! Het is alleen een rotzooitje om aan te brengen. Met het resultaat mag er zijn. Je ogen lijken meteen groter en frisser! Direct een heel ander gezicht. 

 

Ik pakte weer mijn 88 shimmer palette en nam daarvan de meest donkerblauwe kleur. Helaas was dit nog niet donker genoeg voor me. Met mijn favoriete zwarte Chanel oogschaduw maakte ik mijn crease nog nét iets donkerder. Als highlighter gebruikte ik natuurlijk mijn MAC schroom oogschaduw. 


Op een doordeweekse vrijdag kun je natuurlijk ook gewoon met glitter spelen! Ik pakte mijn zilveren glitter van NYX en bracht die aan de binnenkant onder mijn oog aan. Meteen werd de hele look specialer en frisser. Het is alleen een hele klus om het netjes aan te brengen. ]


Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met mijn favoriete Hema wenkbrauwpotlood. Ook gebruikte ik de Hema vloeibare eyeliner. Als laatste nog een mascara van Rimmel en een oogpotlood van Pupa. Op mijn gezicht draag ik een BB cream en als blush mijn grote liefde van Chanel. Op mijn lippen pronkt mijn favoriete lipstick van Sans Soucis in de kleur Soft Rose. 


Ik ben nog steeds zo blij met mijn rode haar! Ik zelfs mijn clip in extensions in dezelfde kleur laten verven. Ik krijg er ontzettend veel complimentjes over. I LOVE IT! 

Wat vinden jullie van mijn Midnight Blue look?

11 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.