zaterdag 11 februari 2012

Question Time #67 Jouw beauty geheim!


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Iedereen heeft wel zijn kleine geheimpjes waardoor je er net iets beter uit ziet. Waardoor make-up beter of mooier blijft zitten. Of waardoor iets gewoon makkelijker of sneller gaat. De question van deze week is dus: Wat is jouw Beauty geheim?

Ik heb niet zo heel veel beauty geheimen. Mijn manier om er fris en fruitig uit te zien is vloeibare concealer/highlighter te gebruiken onder mijn oog. Ik heb het altijd een 'onzin' product gevonden. Totdat ik er een kreeg. Nu ben ik er hopeloos verslaafd aan. 
Mijn andere beauty 'geheim' is mijn make-uploze dag! Ik heb eens in de week een dag dat ik geen make-up draag. Mijn huidje heeft het zwaar te voortduren door Pretty Beauty Land. Dus ook zij verdient weleens een vrije dag. Vaak is dit in het weekend.
Als ik onder mijn oog een oogpotloodje wil gebruiken dan blijft dat vaak niet zitten. Als ik over het potloodje bijvoorbeeld zwarte oogschaduw doe, dan blijft het veel langer en mooier zitten. En dan krijg je ook een beetje dat smokey effect. 
Daarnaast is goed en gezond eten en voldoende slaap en manier om mijzelf en mijn huid in top conditie te houden. 

Wat zijn jouw beauty geheimen?
Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com

4 opmerkingen:

 1. Ik heb niet echt geheimen haha. Ik verzorg mijn huid altijd goed met cremes, maskertjes en dergelijke en heb ook regelmatig make-up loze dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen beauty geheimen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Áltijd je huid schoonmaken en 1x per week scrubben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niet echt geheimen. Gewoon mijn huid goed verzorgen en aandacht aan besteden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.