zondag 22 april 2012

Budget Tip: MAX Lips van de Action #1Laat ik deze zondag beginnen met 's werelds beste budget tip! De Action bereid zijn make-up assortiment steeds verder uit. Sinds een poosje hebben ze de MAX Lips lipsticks in veel verschillende kleuren. Ik nam 12 lipsticks mee voor de website. Vandaag deel 1 van de swatches. 


Oke, deze geweldige budget producten hebben misschien niet de mooiste verpakking. Maar de kleuren zijn echt geweldig. De pigmentatie is top, ze zijn romig en brengen fijn aan! Die lelijke verpakking kan ik dan wel handelen... De lipsticks zitten per 2 verpakt en kosten € 0,89 per set. En ja, die € 0,89 is serieus... Het enige nadeel is dat je misschien een kleur erbij hebt zitten die je niet zo mooi vind. Maar kom op... € 0,89 cent! Nog niet overtuigd? Vandaag de swatches van de eerste 6 lipsticks!


De lipsticks op mijn arm geswatched. Prachtig gepigmenteerd op Sheer Pink na. En op mijn lippen zijn ze nog mooier! Ja, ja... Kijk maar mee! Sheer Pink is een hele zacht roze kleur met een parelachtige glans. Op mijn lichte lippen komt die prachtig op. Met gepigmenteerde lippen zou je er beter een MAC Lip Erase of concealer onder kunnen doen. Van Chocolat Brown word ik niet warm of koud. Bruintinten gebruik ik bijna nooit op mijn lippen. Ik wil kleur! Als je wel van bruin houdt dan is dit wel een prachtige kleur. Aan kleur geen gebrek bij Peach. Een perzik kleur richting een koraal kleur. Whaaaaa i'm in love! Verder heb ik er geen woorden voor... Hot Pink is ook echt een prachtige kleur. Lekker opvallend roze, helemaal mijn ding. De kleur is super gepigmenteerd geen shimmers of sheerfinish. Ik heb deze kleur dubbel, omdat die ook nog in een ander setje zat. Nog een tintje feller is Purple Pink, maar ook super mooi. Je moet natuurlijk wel zulke felle kleuren durven dragen. Ik ben er gek op! Oeh la la! roder dan Retro Red kan niet hoor! Een geweldige rode lipstick met een koele ondertoon. 

Bewijs genoeg? Ik heb echt zo verbaasd over de lipsticks! Mijn favoriete kleuren uit deze 6 zijn Peach, Hot Pink en Sheer Pink. 

Welke kleuren vind jij het mooiste? 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind de laatste heel gaaf.
  Leuke kleurtjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hele mooie kleurtjes! Peach en Sheer Pink vindt ik absoluut de mooiste kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, dit verbaast me! Ik ga ook eens een setje kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke kleurtjes straat je goed ps wat heb je voor een haar kleur is echt mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow peach en purple pink vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.