donderdag 12 april 2012

Outfit Of The Day, Time for Checkers


Toen het boek van de H&M op mijn deurmat viel wist ik het al. Deze broek zou en moest van mij worden! Dus ik rende naar de winkel en rekende hem zo snel mogelijk af bij de kassa. I love my new pants!Inmiddels heb ik de broek alweer een maandje. Ik krijg hele wisselende reacties. De ene vindt hem spuuglelijk en de andere rent naar de winkel om hem ook te halen. Het grappige is, toen ik een foto op facebook zette, zei iedereen iets over de schoenen en niet over mijn broek. Are you blind? Of is dat om niet te hoeven zeggen dat je hem eigenlijk afschuwelijk vindt?


Ik wilde al heel lang een broek die op zou vallen, maar nog steeds chique kon zijn. Ik denk dat dit de perfecte broek daarvoor is. Ik vind het geweldig om hem te combineren met iets simpels. Een basic zwart shirt en een paar zwarte killer heels. 


Ik trek deze broek zo vaak aan als ik maar kan. Een avondje op stap? Jep ik ga in mijn zwart/witte broek. Een avondje bankhangen? Jep in mijn zwart/witte broek. Hij is niet alleen heel erg gaaf, maar hij zit ook echt super! In principe is het gewoon een legging. 


De broek komt dus bij de H&M vandaan en kostte geloof ik € 19,95. Ik heb er ook een jurk van in dezelfde print. Mijn basic zwarte shirt komt van de Open32 vandaan. De pumps van een goedkoop schoenenwinkeltje genaamd Xtra Star. Ook de ketting komt van de H&M vandaan. 

Zouden jullie zo'n broek aan durven trekken? Ook houden jullie het liever bij een simpele spijkerbroek? 

8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.