vrijdag 6 april 2012

Swatches Catrice feMALE collectieCatrice steelt iedere keer mijn hartje weer met haar Limited Collections. De nieuwe collectie feMALE ligt nu in de winkels en ik kon mezelf weer eens niet beheersen. De producten hebben weer een hoog 'hebben' gehalte, vooral de leuke oogschaduw kubussen. 
Zonder flits


Ik kon ze niet laten liggen deze leuke Eye Aquarelle Duo Chalks. Moesten jullie ook meteen denken aan de oogschaduw kubussen van The Body Shop? I do... De pigmentatie is echt geweldig van deze oogschaduws. 

Met flits

Ze hebben alle 6 een mooie satin finish. De kubussen zitten per 2 verpakt in een doosje. Er zijn 3 setjes te koop, namelijk Co1 Love me Gender, Co2 Tomboy en Co3 Boys are Back. En de prijs is weer heerlijk betaalbaar. € 2,99 voor een setje. Dat is dus € 1,50 per oogschaduw. 


Vooral de kubussen zijn een aanrader uit deze collectie, maar ook de Cream to Powder Blush is een topper. Ik ben gek, maar dan ook echt gek op blushes. En als ze roze zijn is het al helemaal geweldig. En roze is deze zeker....


Toen ik deze blush aanraakte dacht ik: Ieeh een cream blush... Ik hou niet zo van cream blushes. Maar toen ik hem swatchte op mijn arm veranderde de substantie in poeder. Geen plakkerige blush dus, maar gewoon een poeder die prachtig te blenden is. De prijs voor deze blush is € 3,49 en het draagt de naam A Woman's World. Helaas is deze blush maar in 1 kleur verkrijgbaar. Ik zou ze anders allemaal gekocht hebben. 

Nu zijn jullie natuurlijk enorm benieuwd geworden naar de swatches van deze producten. Ik ben echt razend enthousiast en kan niet wachten om ermee te gaan spelen. De bovenste foto is zonder flits genomen en de onderste is met flits genomen. 

v.l.n.r. Tom Boy, Love me Gender, Boys are Back, A Woman's World. 

Deze producten zijn naar mijn idee de echte aanraders van de feMALE collectie. Naast deze producten hebben ze ook nog Dip Powder pen's, een mascara topcoat, lipbalm tubes en natuurlijk nagellak. 


Wat vind jij van deze limited collectie van Catrice? En heb jij zelf al iets van deze feMALE collectie? 

8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.