Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 9 mei 2012

Review: Qiriness Le Wrap Exfolys



Sommige merken maken er volgens mij een kunst van om een naam te bedenken waarbij je eerst moet nadenken voordat je het uit kunt spreken. Vandaag de Le Wrap Exfolys van Qiriness, een merk dat sinds een poosje exclusief bij ICI Paris XL te verkrijgen is. Benieuwd naar mijn nieuwe lievelingetje?




Ik heb er tot nu toe alleen nog maar positieve verhalen over gehoord en als beauty blogger móét ik het dan natuurlijk zelf ervaren. Dus na het werk rekende ik € 31,05 af om dit veelbelovende product zelf te testen. 1 keer gebruiken en ik was om! 



Het product
Le Wrap Exfolys is een peeling masker dat verpakt zit in een royale roze(!) tube van 125 ml. Dus je krijgt behoorlijk wat inhoud voor die € 31,-. Volgens Qiriness is het een peeling masker met dubbele werking. Het maakt de huid glad, werkt herstellend, verwijderd dode huidcellen, ontstopt poriën, stimuleert de celvernieuwing, activeert de microcirculatie en verwijdert onzuiverheden. Ja, dat is nogal wat! En wat ook fijn is, het product is zonder parabenen en hypoallergeen. Als laatste is er zelfs nagedacht over het goedje zelf. Die is heeft namelijk een parelmoer kleur!


Masker net aangebracht en trekt razendsnel in.

Het gebruik
Je kunt deze peeling op 2 manieren gebruiken. Je brengt een royale laag aan op een gereinigde huid en laat dit ongeveer 30 a 45 seconden intrekken. Daarna kun je het product er af 'rubbelen'. Wrijf met de palm van je hand over je creme totdat de creme loskomt. Verwijder zo het gehele masker en reinig daarna de huid met lauw water. Je verwijderd de dode huidcellen en stimuleerd de doorbloeding. Dit is mijn favoriete manier.
De 2de methode is het masker aanbrengen en 1 minuut in laten trekken. Daarna kun je de creme afspoelen met lauw water. Geschikt voor de gevoelige huid en bij couperose. Zelf heb ik een gevoelige huid, maar toch is de peeling zo zacht dat ik de eerste methode gebruik. 


Hier wrijf ik het masker er vanaf

Het resultaat
Ik ben echt flabbergasted! Mijn huidje is prachtig egaal. Niet echt rood, op mijn rode blosjes na.   Het voelt zacht en schoon en heerlijk gevoed. Ik wilde de volgende dag ook een geen foundation opdoen, omdat mijn huidje zo schoon en fris aanvoelde! Het is ook een leuk masker om te doen. Je hoeft niet lui te gaan liggen, nee lekker wrijven! Ik gebruik het masker 2 á 3 keer in de week en iedere keer voelt mijn huid weer poezelig zacht. Ik wil de hele dag aan mijn gezicht zitten. Ja, alle lovende verhalen die ik heb gehoord zijn waar. En vandaag schrijf ik er nog zo'n verhaal bij. Le wrap exfolys zit zeker in mijn This Month Favourites van mei! 


Resultaat in de wasbak


Cijfers
Product 10/10
Verpakking 8/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8,25

Qiriness is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 

5 opmerkingen:

  1. Je komt wel eens bloggers tegen die een jaar niks uitgeven aan kleding/producten.. of een maximaal bedrag vast stellen.
    Mission impossible voor jou?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ fashion heaven; Haha domi, nee als ik nou compleet blut was oke. Maar voor nu is het gewoon te leuk :) En zo heb ik wel weer een nieuw prachtig product ontdekt!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.