dinsdag 26 juni 2012

De zoektocht van iedere vrouw... Diorshow LinerBij de ICI Paris krijg ik deze vraag zo vaak. Welk oogpotloodje blijft nu écht, maar dan ook écht goed zitten? Vandaag ga ik het antwoord bekend maken. Dames hou je vast... Mijn ware liefde is de Diorshow Liner waterproof. 
Het product
De Diorshow liner zit verpakt in een glanzend zilver doosje. Ook de liner is helemaal zilver wat erg chique staat. Het oog wil namelijk ook wat! Je draait het potloodje omhoog en hoeft dus niet te slijpen. Aan de achterkant van het potloodje zit een mini puntenslijper, zodat je wel het puntje scherper kunt maken. Handig! Ik heb de Diorshow liner in de kleur Carbon, dat is gewoon zwart. De prijs van dit potloodje ligt wel wat hoger. Je betaald er namelijk € 23,- voor. Maar ik heb het er dubbel en dwars voorover! 


Het gebruik
De liner is niet hard, maar brengt juist heel gemakkelijk aan. Ook is het meteen écht zwart en hoef je er niet nog 3 keer overheen. Als je wilt kun je de liner een beetje vervagen. Dit moet je wel direct doen, want na 1 minuut gaat de liner nergens meer heen. En dat is wat wij vrouwen willen! Echt waterproof durf ik het niet te noemen. Een regenbui overleefd die denk ik wel, maar echt uren in het zwembad niet. 


Het resultaat
Ja, ik ben gewoon verkocht! De Diorshow liner verslaat ieder ander oogpotlood. Hij blijft perfect zitten op je waterlijn en gaat echt nergens meer heen!  De Diorshow Liner is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zwart, bruin, grijs, donkerblauw, lichtblauw, paars en groen.  Het is misschien veel geld voor een potlood. Maar bedenk dan dat dit niet zomaar een potloodje is. Dit is het product waar iedere vrouw naar opzoek is. 


Cijfers
Product 10/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8,5


Dior kun je kopen bij luxe parfumerieën

Heb jij jouw zoektocht al beëindigd naar het perfecte oogpotlood? 

4 opmerkingen:

 1. super mooi lijntje kun je daar mee maken zeg! ik snap wel dat je hieraan verkocht bent geraakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind um wel wat prijzig, maar hij ziet er zeker goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een super oogpotlood! Zelf gebruik ik graag de 24/7 glide on's van Urban Decay. Een meer budget oplossing zou misschien zijn een goedkoper oogpotlood met een goede primer eronder.. Maar ICI Paris XL heeft natuurlijk het liefst dat je de Dior potloden verkoopt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze liner ook in het blauw, alleen hij breekte snel helaas x

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.