zaterdag 23 juni 2012

Question Time #75 Welk beauty product gebruik jij niet?


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Er bestaan inmiddels honderden verschillende beauty producten. Blushes, bronzers, foundations, concealers, wenkbrauwgel, wimperkrullers, nagelvijlen, sponjes, lippenbalsems en ga zo maar door. Maar welke producten gebruik jij nou echt nooit? 

Ik kan niet overweg met vloeibare of crème blushes. Bij andere vind ik ze zo mooi, maar bij mezelf. Aghrrr neee! Ik vind het plakkerig en ik krijg het niet mooi geblend. Ook gebruik ik nooit wenkbrauwgel, simpelweg omdat mijn wenkbrauwen dat niet nodig hebben. Misschien zullen er nog wel meer producten zijn die ik niet gebruik, maar dit zijn de eerste die mij te binnen schieten. 

Welke beauty producten gebruik jij niet?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

6 opmerkingen:

 1. Producten met een pepermunt geur. Hou daar echt niet van.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhm foundation.. daar kan ik gewoon echt niet mee en niet tegen.. Ik krijg altijd jeuk en moet direct aan m'n gezicht zitten.. Neee foundation is niet voor mij weggelegd..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Concealer. Ik snap het nut er gewoon niet van haha!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ehm, zelfbruiner.. Gewoon onnatuurlijk & ik krijg er licht getinte vlekjes van. Dat willen we niet, haha! Daarbij naast gebruik ik bijna geen concealer. De reden hiervoor is denk ik naast laksheid dat ik er ook geen behoefte aan heb. Leuke vraag!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wenkbrauwgel/potlood gebruik ik niet!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.