Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 19 juli 2012

Biodermal P-CL-E Fluïde


Biodermal kwam een tijdje geleden met dit nieuwe product. Een variant op de bekende P-CL-E crème. Ook die had ik getest, maar daar was ik niet helemaal wild van, in tegenstelling tot deze fluïde. Dit heerlijke product kwam door de test ‘Producten die de eer hadden om mee te gaan naar Italië’.






Het product
De producten van Biodermal zien er altijd heel 'clean' uit. Ze zijn dermatologisch getest en PH huineutraal. Volgens Biodermal ondersteunt deze fluïde het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende huidprobleempjes, zoals een kwetsbare, gevoelige huid, een onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. Tadaaa een omschrijving van mijn huid. Het product zit in een handige pompverpakking die fijn en hygiënisch werkt. Ook de geur vind ik erg prettig. Een neutrale geur waar niemand zich denk ik aan stoort. De prijs van de P-CL-E fluïde is € 23,50 en te koop bij de drogist. 




Het gebruik
Biodermal adviseert om het product twee maal daags licht in te masseren op een schone en droge huid. Maar in de vakantie gebruikte ik het vooral ’s avonds, omdat ik overdag al een voedende zonnebrand gebruikte. De structuur is heel licht en het voelt echt aan als een hydratatie boost. Met warm weer schreeuwt mijn huid om vocht. De fluïde trekt snel in en voelt absoluut niet vet aan. Echt een heerlijke crème. Je kunt deze fluïde ook als masker gebruiken. Breng een royale laag aan na het zonnen en laat die 10 minuten intrekken. Verwijder daarna met een tissue het overtollige crème dat de huid nog niet heeft opgenomen. Wedden  dat jouw huid blij wordt van zo’n hydratatie bom na het zonnen?



Eindresultaat
De P-CL-E crème zit in een pot en is veel vetter. Daarom was ik er niet zo weg van. Maar deze fluïde vind ik echt een geweldig product. Er gingen niet veel producten mee op vakantie, maar deze moest mee. In de winter is deze fluïde denk ik niet voedend genoeg, maar voor de zomer vind ik het echt perfect. De verpakking is handig, misschien een beetje groot, maar werkt hygiënisch. De P-CL-E fluïde is voor mij het perfecte vakantieproduct!



Cijfers
Product 8/10
Verpakking 6/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 7,25

Biodermal is verkrijgbaar bij de drogist. 

Wat is jullie ultieme vakantieproduct?

3 opmerkingen:

  1. Wauw fijne review, en het lijkt me een fijn product! Ik vind je site echt super en daarom ben ik je gelijk gaan volgen op bloglovin, volg je me terug? hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf gebruik ik geen producten van Biodermal...

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.