zaterdag 21 juli 2012

Question Time #79 Hoe bepaal jij jouw beauty/fashion budget?Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Hoe bepaal jij wat je per maand aan beauty producten en kleding uitgeeft? Duik jij meteen de winkels in zodra je salaris binnen is? Of kijk jij wat je aan het einde van de maand nog over hebt voor kleding en make-up? Of spendeer jij iedere maand hetzelfde bedrag aan beauty en fashion? 


Ik betaal vaak eerst de rekeningen die ik nog moet betalen. Of wanneer ik weet dat er nog een dure uitgave op me wacht (zoals weer een verkeersboete…) dan let ik wel op met wat ik uitgeef. Maar wat geld betreft, heb ik best wel een gat in mijn hand. Ik schuif het vaak op: het moet voor de blog. Een goed excuus toch?
De ene maand geef ik heel veel uit aan beauty en fashion en de andere maand nauwelijks. Heb probleem is dat wanneer ik niet genoeg producten opgestuurd krijg vanuit bedrijven, ik zelf dingen aan moet schaffen omdat ik anders niets meer heb om over te schrijven. Als beautyblogger blijf je dus kopen om genoeg inspiratie te hebben voor de website. Maar zo erg vind ik dat helemaal niet. 

Hoe bepaal jij wat je die maand uitgeeft aan beauty en fashion?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

8 opmerkingen:

 1. Ik koop alles geleidelijk aan en heb slecht zicht op wat ik uitgeef!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dook normaal idd de winkel in zodra het geld gestort was... :P Maar het moet gaan veranderen. Heb grotere plannen om voor te sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk wat ik uit kan geven & wat ik nog onwijs graag wil hebben. Nu heb ik nog geen inkomen, maar als ik over een paar dagen mijn baantje in bezit heb. Oei, ik ben er bang voor! Elke keer de winkel in & met iets thuis komen. Yep, so I am! Dit gaat nog een punt worden, maar als het er op aankomt. Opletten kan ik ook maar al te goed, gelukkig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik mag van mezelf 30 euro per maand aan make-up en 45 aan kleding besteden, de rest spaar ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg echt belachelijk weinig zakgeld: 2,50 per week en ook helemaal geen kleedgeld! Dus deze vraag geldt niet voor mij want ik heb nauwelijks wat om uit te geven. Nu is het wel weer zo dat ik mijn eigen kleding niet hoef te betalen, maar ietsje meer eigen geld zou fijn zijn! Ik ben altijd snel door mn zakgeld heen, 1 nagellakje en mn geld is op..

   Verwijderen
 5. Goh. Eerlijk is eerlijk, ik werk natuurlijk ook en krijg veel gratis, maar als ik iets nodig heb koop ik het gewoon. Wel geen Sisley of La Mer, dat vind ik te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik verdeel het vaak over de maand.. Alleen besteed ik het wel meer wanneer mijn loon binnen is.. Al moet ik nu wel meer rekening houden met mijn vaste lasten, door het samen wonen, boodschappen doen, nieuwe auto enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geen budget voor make-up of fashion.. Misschien wel omdat ik nooit mijn geld hier aan opmaak!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.