zaterdag 28 juli 2012

Question Time #80 Kledingkast uitzoeken


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Het is weer zover... Mijn kledingkasten zit stamp-, stamp-, stampvol! Hoe zorgen jullie ervoor dat je kledingkast niet propvol zit? Zoeken jullie je kast maandelijks uit? Of zoek jij hem nooit uit en stapelt alles zich op? Hoe vaak zoek jij jouw kledingkast uit?

Euuh... Te weinig, dat sowieso! Ik denk dat ik ongeveer 2 keer per jaar mijn kledingkast uitzoek. Maar ik ben niet zo goed in kleding wegdoen. Ik denk van ieder kledingstuk dat het 'ooit nog wel een keer van pas kan komen...' Gevolg: Stampvolle kledingkast. 

Ik weet dat ik eigenlijk gewoon weg zou moeten doen wat ik het laatste jaar niet meer heb gedragen. Maar dan zul je net zien dat die ene jurk die ik net weg heb gedaan, volgend jaar weer helemaal in de mode is. Ik zoek mijn kledingkast dus regelmatig uit, maar ik kan gewoon geen afscheid nemen van mijn kleding. 

Hoe vaak zoek jij jouw kledingkast uit?

Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com 

3 opmerkingen:

 1. ik ook ongeveer 2 keer per jaar :)
  maar de laatste tijd koop ik ook niet zo veel kledij meer!
  leuke blog heb je trouwens, ik volg je :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zoek mijn kleding kast eigenlijk nooit uit. Als er gaten in mijn kleren zitten gooi ik ze gewoon gelijk weg! Maar als ie stamp vol zit, doe ik het meestal als het seizoen is afgelopen zo dat ik alle 'winter' of 'zomer' kleren in 1 keer weg kan gooien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zoek hem, denk ik, jaarlijks uit. en dan leg ik er steeds meer kledingstukken bij die ik nooit draag of die gewoon niet meer passen. ik heb nu al een hele stapel liggen klaar voor humana. ik vind het echt onnodig om een overvolle kast te hebben, terwijl je vaak toch wel dezelfde kleren pakt. iets wat ik maar eens per jaar of nog minder vaak draag, geef ik liever weg (om plaats te maken voor nieuwe spullen :P)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.