Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 1 augustus 2012

Review: Kiko Super Colour Eyeliners


Ik ben nooit zo'n fan geweest van gekleurde eyeliners. Er was altijd wel iets mis mee: Of ze droogde slecht, de pigmentatie was niet goed of er zat een flut kwastje bij. Laatst ontdekte ik de nieuwe Artliners van Lancôme. Deze zijn geweldig, maar niet bepaald budget proof. In Italië vond ik de budget versie en nu ben ik gek op mijn fleurige eyeliners! 


Het product
De Super Colour Eyeliner koop je in een mooi zwart doosje en is in meerder kleuren verkrijgbaar. Zelf nam ik een gouden (nr. 101) en een groene (nr.105) eyeliner mee. De liners hebben helaas geen namen, alleen nummers. Ze zitten verpakt in een langwerpige huls  waarvan het grootste gedeelte de dop is. De kleur breng je niet aan met een kwastje, maar met een stiftje. Dit is minder flexibel en is dus eenvoudiger om aan te brengen. Het fijne is dat de verpakking dezelfde kleur heeft als de liner en dus ontzettend handig om te vinden in je stash. En voor deze eyeliner betaal je maar € 6,90! 



Het gebruik
Zoals ik al aangaf vind ik het stiftje ontzettend makkelijk werken. Je kunt er mooie strakke lijnen mee trekken. En er komt niet teveel eyeliner op het stiftje, waardoor het gaat vlekken. De eyeliners bevatten glitters en een soort metallic glans. Dit vangt ontzettend veel licht, waardoor je ogen er meteen frisser uitzien. De eyeliners drogen redelijk snel op, dus je hoeft niet een uur met je ogen dicht te zitten. 



Eindresultaat
Als je de eyeliner hebt opgebracht blijft hij ook echt als een huis zitten. Fijn, want als ik iets vervelend vind, dan is het wel mijn eyeliner bijwerken. Ik vind de eyeliners qua kwaliteit dicht in de buurt komen van de Lancôme Artliner. Deze hebben nog iets meer een metallic glans en zijn nog beter gepigmenteerd. Maarja het scheelt ook wel zo'n 20 á 25 euro. Ik ben dik tevreden met mijn nieuwe gekleurde vriendjes! 

Het nadeel van deze eyeliners is dat ze alleen te koop zijn in de Kiko stores en deze zitten helaas niet in Nederland. Wel zijn ze te koop in Duitsland en zo heb je een goed excuus voor een citytrip! 



Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 9/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 8,25

Kiko is alleen verkrijgbaar in de Kiko Stores. Deze zitten in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal en in de U.K.  


Hou jij van gekleurde eyeliners of liever gewoon een zwarte?

9 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes heb je uitgekozen! Ik houd van zwart, maar ik ben aan het uitbreiden gegaan met blauw, turquois, donkerblauw en donderbruin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi :) en je hebt mooie wenkbrauwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi! Ik dacht dat ze veel donkerder en somberder waren maar het zijn hele vrolijke zomerse kleuren! Staat je super! :)

    Ik ga je volgen!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga vrijdag naar duitsland en als het goed is waar ik ga shoppen hebben ze een kiko! ik ga absoluut deze eyeliners kopen, ze zien er geweldig uit! <3

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh my god, de pigmentatie is echt geweldig! Mooie, echt hele mooie eyeliners.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow! Staat je echt super, en wat een prachtige glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, wat zien ze er blinkend uit! Die pigmentatie.... geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.