Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 27 september 2012

The At My Boyfriend Stash


Na 3 weken was ik het al zat om mijn make-up, reinigings- en verzorgingsproducten heen en weer te zeulen naar mijn vriend. Met puppy ogen vroeg ik hem of ik misschien één klein, innie minnie toilettasje daar neer mocht zetten.... 

Om mijn kersverse vriend op dat moment niet meteen een hartverlamming te verzorgen met mijn liefde voor beauty, besloot ik om mijn samples te gebruiken bij hem. Eigenlijk bevalt dat erg goed! Het neemt weinig plek in beslag waardoor ik daar al mijn verzorging heb zonder een hele badkamer te vullen. En de samples lagen bij mij ook maar te liggen en zo worden ze allemaal nuttig gebruikt. 

Mijn stash bij mijn vriend beslaat 2 toilettassen. Een grote oranje van hannah met voornamelijk mijn make-up en parfum en een kleinere zilveren tas van Bergman met huidverzorging.


Het Bergman toilettasje bevat een facewash, tonic, dag- en nachtcrème en een zonnebescherming met SPF30 van Bergman. Daarnaast zit er ook nog een reinigingsmilk van  Sisley in en de Estee Lauder Advanced Night Repair oogverzorging. Mijn oog make-up verwijder ik met de ICI Paris Eye make-up remover. Als Bodylotion heb ik de Rituals Honey Touch erin zitten en een Shampoo van Indola. En dat allemaal in samples!


Het hannah tasje bevat wat meer producten. Daar zitten ook nog wat wattenschijfjes en wattenstaafjes in. Natuurlijk moet ik ook wat parfum bij mijn vriend hebben. Daar liggen de geuren Burberry Brit en Christina Aguilera By Night. Ik heb geen hele kwastenset daar liggen, maar alleen de kwasten die ik echt nodig heb. Er ligt een Zoeva Blush kwast, Gosh pencil/blending kwast en een Essence oogschaduwkwast. Verder ligt er een foundation van Shmink, de Healthy mix concealer van Bourjois, poeder van Essence, blush van The Body Shop in de kleur 02 en een highlighter van Essence. 

Voor mijn ogen heb een oogschaduw primer van Shmink, het Nude on Nude palette van NYX, het multiplay potloodje van PUPA, vloeibare eyeliner van de Hema, P2 Lashbomb mascara en de Artistry mascara. Natuurlijk heb ik ook mijn favoriete wenkbrauw potlood bij van de Hema. Voor mijn lippen heb ik een MAXlips van de Action bij in de kleur Peach en een lipgloss van KIKO in de kleur 115. 


Zoals jullie vast al opgemerkt hebben is het dus niet bij één klein, innie minnie toilettasje gebleven. Maar vergeleken met mijn stash thuis is het heel bescheiden. Ik vind het fijn dat ik zonder een hele koffer mee te nemen naar mijn vriend kan gaan. Ik pak wat schone kleding, me laptop en ik kan gaan. En dit is een fijne manier om nieuwe producten te testen. De producten die fijn zijn kan ik de volgende keer in fullsize aanschaffen. 

Hebben jij ook een stash bij je vriend liggen?

12 opmerkingen:

  1. Ik had eerder ook altijd een beetje make-up bij mijn vriend liggen, maar nu wonen we samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das best wel veel :d ! Ik heb bij mijn vriend enkel make up remover, facewash, toner, oogcrème en moisturizer liggen en watjes. Maar we wonen dan ook maar op 5 min van elkaar dus ik ga meestal gewoon naar huis mij klaarmaken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Best veel beautyspullen, volgens mij worden jongens er helemaal gek van haha! Leuk artikel!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn best veel maar ja als je ze allemaal nodig, waarom niet ;)
    Leuk om te zien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke spulletjes! Zelf snap ik precies wat je bedoelt, zelf heb ik ook van alles bij mijn vriend liggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja! en zo erg dat mn schoonmoeder bijna alles uit de badkamer naar zijn kamer gebracht heeft! haha. tja en dan zie je maar weer hoeveel er in een klein tasje past! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ik bij mijn vriend heb liggen is een getinte dagcreme, reinigingspads, mascara en bodylotion.. Meestal neem ik dan zelf parfum en oogschaduw mee. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.