Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 30 oktober 2012

Favorieten Herfst parfums


Wanneer het weer guurder wordt en de blaadjes beginnen te vallen, merk ik dat ik ook hele andere parfums ga dragen. De geuren worden zwaarder en de frisse geuren blijven in de kast staan. Dit zijn de parfums die ik het liefste op zachte herfstdagen draag. 


Dior over Miss Dior 
An Eau de Parfum Miss Dior fragrance created for an “elegant and spirited young woman in love”

Miss Dior (vroeger bekend als Miss Dior Chérie) is voor velen een bekende geur. Miss Dior is een geweldige bloemengeur en dat vind ik heerlijk! Als topnoten (dat ruik je het eerste) bevat het siciliaanse mandarijn, zoete bloedsinaasappelen en bergamot. Daarna ruik je de hartnoten en dat zijn jasmijn, damascena roos, tunesische sinaasappelbloesem en patchouli. Als basisnoten (die blijf je het langste ruiken) bevat Miss Dior patchouli, vetiver, sandelhout en witte muskus. I say delicious! 


Lancôme over La Vie Est Belle
“La vie est belle”, a French expression meaning “Life is beautiful”; the manifesto of a new era.  Universal yet personal, Lancôme’s femininity is a choice embraced by women, not an imposed standard.  The choice to live one’s life and fill it with beauty. Your own way.

La Vie Est Belle is de nieuwste geur van Lancôme, maar nu al een enorm succes! De parfum is gemaakt voor de zelfstandige vrouw die haar eigen geluk wil bepalen. De flacon bevat de glimlach van kristal, vanaf de zijkant zie je het lichaam van de vrouw en vanaf de bovenkant de glimlach van een vrouw. De lintjes symboliseren vleugels die natuurlijk weer voor vrijheid staan. La Vie est Belle bevat iris, patchouli en caramel. Een heerlijke zwoele en zoete geur!


Chanel over Allure
Clean and sheer, warm and sexy. Difficult to define; impossible to resist. An elegant, luxurious spray closest in strength and character to the parfum form.

Chanel Allure ontdekte ik pas toen ik begon met werken bij de ICI Paris. Ik was direct verliefd op deze geur. Allure bevat heerlijke oriëntaalse vanille. Verder bevat het bergamot, mandarijn, perzik, ceder, vanille, roos, jasmijn, pioenroos, magnolia, oranjebloesem, lotus en vetiver. Deze geur omschrijft voor mij het beste een zwoele herfst avond. 


Alle 3 zijn het geuren die zeker de moeite waard zijn om even te komen besnuffelen in de winkel. Mijn nummer 1 favoriet is toch wel de Chanel Allure. Natuurlijk te koop bij mij in de ICI Paris XL in 's-Hertogenbosch. Ik zou het super leuk vinden als jullie even bij mij binnen kwamen wandelen! 

Welke parfum dragen jullie het liefste in de herfst? 

10 opmerkingen:

  1. Mooie parfums! Mijn favoriet: DKNY Golden Delicious

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag momenteel geen enkel van deze drie. Ik snap dat de nieuwe Lancôme een succes is, het is gewoon een heel commercieel parfum met Julia Roberts erbij die toch heel wat dames aanspreekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's ! Leuk zo met het gras en de herfst blaadjes! hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf geen herfstgeurtjes, maar die van Dior ruikt trouwens echt heeeerlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het lijken me erg lekkere parfums :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Miss dior vind ik heerlijk, spuit ik altijd als testertje even op in de winkel haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.