woensdag 3 oktober 2012

Home inspiration


Ik ben nu toch wel op een leeftijd beland dat een eigen huisje begint te kriebelen. Ik betrap mezelf er dan ook regelmatig op dat ik op pinterest en weheartit aan het neuzen ben naar inspiratie voor mijn eigen droomplekje. Want een ding is zeker... ik wil geen standaard huis, maar een huis vol verassingen. Een huis dat dus precies bij mij past. 

Tijd om wat woon inspiratie plaatjes met jullie te delen!

Ik hou van een strak ingericht huis, maar met wat charmante ouderwetse details. Verder het liefste alles zwart, grijs en wit. Daarnaast hou ik van ruimte en alles behalve volgepropte ruimtes met tierelantijntjes. Kasten horen bij mij geen open vakken te hebben. Nee ik moet alles kunnen verbergen achter hoogglans zwarte of witte kastjes. Maar naast dat ik van ruimte hou, hou ik ook van knusse hoekjes om heerlijk met je boekje weg te kruipen... Dit is een beetje mijn perfecte idee van wonen. 

Couch couch couch

I love this couch! Ik zou deze bank zo graag willen hebben, maar dan in het zwart of grijs. Ik vind zo'n ouderwetse bank echt geweldig. Stel je deze bank voor in een heel strak interieur. De bank is dan echt het pronkstuk uit de kamer. 

Cosy window bay seat

Dit bedoelde ik met een knus hoekje. Ik wil héééél graag bij het raam een hoekje hebben waar je heerlijk kan zitten. In plaats van een vensterbank wil ik een soort bank. Heerlijk met je kop thee, een goed boek en een dekentje in het zonnetje bij het raam zitten. 


Ik ben gek op grote spiegels! En het liefste een spiegel die op de grond staat. Het is een geweldige manier om je huis groter te laten lijken. Ik zou dan graag een grote barokke spiegel ergens in de kamer neer willen zetten. 

love grey wood floor!

In mijn droom huis zou ik een houten grijze vloer leggen. Ik vind het prachtig! Ik vind wit net te licht om in huis te hebben en zwart te kil en te donker. Ik vind deze licht grijze vloer echt geweldig, waardoor de ruimte ook weer groter lijkt. 

inspiration...

Dit is een beetje mijn idee van een strak interieur. De hoogglans witte eettafel is echt gorgeous! Ik ben gek op hoogglans witte meubels!

dressing room

Mijn grootste droom is al jaren een inloopkast. Nouja kast... eerder een kamer. Het lijkt mij zo geweldig om iedere ochtend en avond het licht aan te klikken van mijn eigen beauty kamer. Er is natuurlijk een plekje voor mijn make-up en een enorme kast voor mijn kleding. En als eyecatcher een schoenenrek van de vloer tot het plafond. En op de grond? Zebra vloerbedekking! 

bath-room.

Iets wat ik echt helemaal geweldig vind is een bad in het midden van de badkamer. Het liefste een heel strak interieur en in het midden een oud bad op pootjes. Wauw! Dat lijkt me zo ontzettend cool....

Zo kan ik nog wel uren doorgaan! Ik ben eigenlijk altijd wel bezig geweest met inrichten en ik kan dan ook niet wachten om mijn eigen droom paleisje in te richten. Waarschijnlijk woon ik nog wel een tijdje thuis, want het kost ontzettend veel geld om uit huis te gaan en een woning vinden is ook niet makkelijk... Maar ik hoop toch wel binnen een jaar het huis uit te zijn. Tot die tijd blijf ik nog lekker fantaseren over mijn eigen plekje. 

Hoe zou jij jouw huis inrichten? 

11 opmerkingen:

 1. Haha wow wat een plannen. Ben je al aan het sparen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo'n knus hoekje lijkt mij ook super! en zo'n bad ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou altijd van dit soort foto's! Zo'n bad wil ik ook, zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is dat he! Mijn vriend en ik zijn ook op zoek naar een huisje en ik betrap me er ook iedere keer op. Je hebt wel een beetje dezelfde smaak als wij hebben, wij willen ook veel wit/grijs/zwart en dan 1 (knal)kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ZO een zithoekje wil ik ook, lekker bij het raam, heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my god, ik kan hier echt uren naar kijken op Pinterest. xD

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.