woensdag 24 oktober 2012

Outfit Of The Day: Warm and Cosy


Afgelopen week was het prachtig, zacht herfst weer. De blaadjes beginnen prachtige kleuren te krijgen en dwarrelen langzaam naar beneden. Perfecte setting en geweldig weer om eventjes mijn outfit voor jullie op de foto te zetten. 


Deze trui scoorde ik een paar dagen geleden bij de Mango. Ik ben een rasechte koukleum en ben dan ook altijd opzoek naar kleding die mij warm kunnen houden, maar er niet uitzien alsof oma ze heeft gebreid. 


Daar is Mango naar mijn idee goed in geslaagd. Het is een vrij simpele trui, maar de kleur kan ik niet echt één naam geven. Het is een mix van antraciet, paars en bruin. Het leukste aan de trui vind ik het gouden kraagje. Love, love, love it


'Kabel truien' zijn normaal absoluut niet mijn ding. Maar in deze trui zit de kabel op de achterzijde van de trui verwerkt. En dan past het ineens wél in mijn straatje.


Dit wordt zeker mijn favoriete kledingstuk voor in de herfst. En dat moet natuurlijk gecombineerd worden met mijn favoriete enkellaarsjes van Guess. Ik word nog steeds blij als ik naar deze laarsjes kijk. Damn pretty!


Verder combineerde ik de trui met een simpele bruine tregging van de Zara uit de collectie van vorig jaar. Maar wat zitten die dingen toch goddelijk! 


Het was echt weer tijd voor een nieuwe outfit of the day! Dat moet ik toch eigenlijk vaker blijven doen. Ik heb vandaag zelfs een Lookbook aangemaakt voor Pretty Beauty Land! Dus ik zou het natuurlijk leuk vinden als jullie me daar ook volgden en deze look liken!

Wat is jouw meest comfy trui? 

6 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.