zaterdag 13 oktober 2012

Question Time #89 Kerst Wishlist


Question Time is een onderdeel dat wekelijks terug keert op Pretty Beauty Land. Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De vragen kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

De Question van deze week:
Wat staat er op jouw wishlist voor kerst?

Oke kerst duurt nog ruim 2 maanden, maar langzamerhand komen de vragen. Wat wil je voor kerst? Ik heb eens even goed na zitten denken, want tja... Wat wil ik nou? 

Ik wil nog héééél graag een spiegelreflex camera maar eentje waarmee ik ook kan filmen. Maarja dan noem ik wel meteen een cadeau op. Daar zal ik dus écht zelf voor moeten sparen!  Hetzelfde geld voor mijn laptop haha. 

Verder zou ik graag weer wat producten van Lush willen hebben. Ik ben gek op de badproducten van de Lush en nu de kou eraan komt, ga ik weer steeds vaker in bad. En Lush producten testen is gewoon té leuk! 

Ik ben net in het welbekende boek 50 tinten grijs begonnen. En héél stiekem wil ik ook héél graag de andere 2 delen hebben. 

Ik doe een moord voor een paar stiletto's van Steve Madden. Ze zijn zo mooi en ze lopen goddelijk. Maarja deze prachtige schoenen hebben vaak ook wel een prijskaartje van minimaal € 120,-. 

Mijn Iphone heeft ook nog nieuwe kleding nodig. Een nieuw hoesje zou ik erg leuk vinden. En dan het liefste een met bunny oren! How cute?


Maar misschien is het ook wel verstandig om wat dingen voor mijn uitzet te vragen... Servies, bestek, huishoudelijke apparaten, enzovoorts...

Wat staat er op jouw wishlist? 

6 opmerkingen:

 1. Een nieuwe camera en betere camera staat ook op mijn lijstje en Steve Madden schoenen zijn zo prachtig! Ohja Jij bent genomineerd voor de Liebster award. Lekker meer vertellen over jezelf en in de spotlight staan =]! (Voor meer info zie mijn blog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh Lush, Steven Madden en dat bunny hoesje! Leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een spiegelreflex lijkt me ook wel wat ja, haha! ik wil wat games voor de ps3 =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, hakken van Steve Madden, so true.. Die wil ik ook nog wel! Maar ook een Kat Von D palette.. kwijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen nog maar 2 lakjes van CG kerst collectie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.