dinsdag 13 juli 2010

Een kijkje in mijn badkamer!


Op andere beauty blogs vind ik het altijd leuk om te lezen waar zij hun beauty producten opbergen. Waar ze zich opmaken en hoe dat er dan uit ziet. Dus bij deze laat ik jullie een kijkje nemen in mijn badkamer!
Op de foto hierboven zien jullie ons badmeubel. Hij is heerlijk groot en ook nog erg stijlvol (vind ik zelf). Hij is hoogglans wit en heeft een strak design.

Nog 2 foto's van de badkamer. Mijn moeder en ik hebben echt dezelfde smaak dus ik voel me helemaal op mijn gemak hier!

Nou laten we dan maar de kastjes open gaan trekken. We beginnen met dit kastje. In het roze mandje zitten al mijn gezichtsverzorging producten. Een tonic, dag/nacht crème, Make-up remover enzovoorts. Daar links van staat een bakje met parfum monstertjes.
Op het plankje eronder staan alle bodylotions. Mijn favoriet staat vooraan. Een bodylotion van Vichy. Verder staan er ook kan wat zelfbruiners bij en body sprays.
In dit kastje staan op de bovenste plank alle douche gels, shampoo's en conditioner. Op het onderste plankje staan haar maskers, lichaamsscrub en spulletjes voor in bad. Rechts onderin staat de hot hammam scrub van rituals. Die is echt super fijn!Het kastje onder de wasbak. Links wat schoonmaak doekjes. Daarnaast een bakje met mijn haar spulletjes. Elastiekjes, klemmetjes, haarbanden enzovoorts. Daarnaast een mandje met mijn föhn en wat borstels. Mijn Stijltang ligt ergens anders, omdat ik hem niet warm in dit mandje kan terug leggen.
Plankje eronder wat wattenschijfjes, etui met monstertjes. Dan nog wat washandjes.
Hier verschijnt de eerste make-up dingetjes! Bovenin liggen mijn kwasten in die grote zwarte map. Daaronder staat mijn Blush palette. Daar rechts van staan ook nog wat kleinere palettes.
Plankje eronder bevat vooral voetverzorgings producten. Een scrub, bruistablet & lotion.
Op het plankje daaronder staat echt vanalles! Nagellak remover, voetendeo en Aloë vera producten.
Op het laatste plankje staan gezichtsmaskers en gezichtsscrub.

Op naar het volgende! Het plankje linksboven is wat van mijn broers producten.
Het plankje daaronder handscrub en handcreme.
Dan mijn parfums. Heb er niet zo heel veel, maar wel allemaal heerlijke!
Dan rechts boven. Daar staat een potje met oogpotloden in allerlei kleuren. Daarachter mijn haarmousse. Rechts in het mandje wat ditjes en datjes. Dingen voor me haar, scheermesjes, scheerschuim, tandenborstel voor me nagels schoon te maken, crèmes enzovoorts.
Dan daaronder die grijze mand dit vol met oogschaduws. Altijd lekker zoeken daarin! Daarnaast mijn lipglossen en lipsticks in een bakje gepropt.
Plankje daaronder. Het roze mandje zit bomvol met mascara's, daarnaast het groene mandje blush en concealer. Daarnaast een houdertje met kwasten die ik vaak gebruikt.
Dan daarvoor wat lush producten in die zilveren potjes. Dan mijn foundation en mijn bronzers.

Dan als laatste staat dit nog op het badmeubel. Het linkse kistje zit vol met dingen die ik nergens kwijt kon. Cremes, kwastjes, sponsjes, vijl, lipbalsem, monstertjes enzovoorts.

Daar rechts van staat een bakje met mijn Babor huidverzorgings producten. En er liggen ook nog wat Lush producten in.


Nou dat was mijn badkamer! Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel!3 opmerkingen:

  1. netjes! en wat hebben jullie een mooie badkamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie badkamer! En je bergt het zo netjes op, hoe doe je dat? Of is dit alleen voor de foto? :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Fleur: Nee hoor niet alleen voor de foto ;) Het is altijd zo netjes. Gewoon handig in bakjes zodat ik nooit iets hoef te zoeken!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.