maandag 12 juli 2010

Review: Bourjois Paris False Nail Effect

Vandaag een review over Bourjois Paris False Nail Effect. Ik ben sowieso verliefd op de lakjes van Bourjois! Ze blijven vaak goed zitten, lakken fijn en altijd mooie kleuren! Deze lak kostte geloof ik € 7,50. Op het potje staat dat de kleur 8 dagen zou moeten blijven zitten. Op de foto lijkt die rood, maar hij is een beetje fuchsia. Op de foto hieronder is de kleur beter te zien.
Het Product

De verpakking is niet veel speciaals. Hij is wel leuk, maar niet apart. Er zit echt een perfect kwastje bij! Het kwastje is namelijk iets breder waardoor je niet 10x over een nagel hoeft te lakken. Hij lakt dus erg makkelijk en ik had 2 laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen.

Tijdens gebruik
Zoals ik al zei lakt het dus ontzettend makkelijk door het brede kwastje. De lak droogt ongeveer in een minuutje dus lang wachten hoeft ook niet!

Eindoordeel
Volgens het potje zou de lak 8 dagen moeten blijven zitten. Bij mij blijft die ongeveer 5 á 6 dagen mooi. Wel draag ik de lak op nep nagels. Vaak blijven ze dan wat beter zitten. Ook draag ik er een topcoat overheen om de lak te beschermen.Cijfers
Product 8/10
Verpakking 6/10
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 9/10


Eindcijfer 7,5

4 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik heb nog nooit iets van Bourjois geprobeerd, omdat ik er altijd een dubbel gevoel over heb. De prijs is redelijk hoog en ik hoor vaak toch wel dat het niet heel goed is.. Maar misschien ga ik het toch eens proberen?
  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Martine: Ik ben eigenlijk bijna altijd héél positief over bourjois! Maar je kunt er alleen maar achter komen door het te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looks good!
  Die verpakking is echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleur is echt supervet!
  Maar waar kan je het kopen? Ik kon ze niet vinden bij de gewone drogisten.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.