maandag 26 juli 2010

How to do Girly Dots Nails

Zoals beloofd, vandaag de how to do girly dots nails! Het is heel gemakkelijk om te doen. Je hebt geen gekke dingen nodig alleen 4 lakjes en een tandenstoker! Het geeft een heel girly eindresultaat. Lekker kleurig, glitterig en roze! Natuurlijk kun je iedere kleur gebruiken die jij wilt.

De volgende spullen heb ik gebruik. Een lakje alsbasis. Een roze metallic kleur. Dan nog 3 kleurtjes om stippen mee te maken. Dan nog glitterlak en een topcoat. Mijn nagellak basis was op dus die heb ik overgeslagen. (slecht slecht slecht!) Dan heb ik ook nog 3 tandenstokers gebruikt om mee te stippen en een dik vel papier.Mijn handen zien er echt slecht uit. Dat komt omdat ik exceem heb en mijn handen daardoor extreem droog worden. Dus helaas geen mooie handen voor op de foto. Maar toch kon ik het niet laten!

Laten we beginnen met eerst je nagels in een kleur te lakken. Ik koos voor Bourjois 1 seconde. In een kleur die op metallic roze lijkt. Heel chique en een goede girly basis voor me stippen! Ik kon helaas geen nummer of naam op het flesje ontdekken.Dan kunnen we gaan stippen! Op een papiertje doe je een druppel nagellak. Met een tandenstoker maak je stippen op je nagels. Zoveel als je wilt. Ik gebruikte als nagellak de Sky High van Rimmel.Hierboven zie je nog meer stippen. Op de linkse foto gebruikte ik van Rimmel Pulsating om mee te stippen. Op de rechtse foto gebruik ik van Rimmel Blue My Mind. De stippen hoeven natuurlijk niet gelijk te zitten, maar gewoon lekker speels!


Dan doe je nog glitter op de bovenkant van je nagels. Dus het deel waar de bolletjes zitten, doe je ook glitter. Als je dezelfde glitternagellak als mij gebruikt (Etos effect nails), dan kun je beter een paar dunne laagjes doen. Deze lak is héél erg stroperig en droogt ontzettend slecht. Dus beter een paar dunne laagjes, totdat jij het glitterig genoeg vind! Hierna alleen nog een topcoat eroverheen. Ik gebruikte INM out of the door.En dan het eind resultaat. Girly dots!

Succes allemaal met dotten!

3 opmerkingen:

  1. Leuk! Ziet er lekker vrolijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In het echt zijn ze gewoon nog veel mooier! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankje jassiee (L) Jij hebt ze gezien in Real Life ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.