zaterdag 17 juli 2010

Review: Gosh Velvet Touch Eye Liner

Ik vond het weleens tijd worden om mijn Gosh oogpotloden eens te reviewen. Ik heb ze gekocht toen er bij de kruidvat 1+1 gratis was op Gosh. Normaal zijn ze € 6,99 per stuk. Nu had ik er dus 2 voor € 6,99. Ik had nog nooit eerder oogpotloden van Gosh geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik er zeker meer wil!

Ik heb de kleuren 010 coppergirl een bruine koper kleur. En ik heb 011 Sky High, een ontzettend mooie blauwe kleur.
Het Product
De verpakking is simpel, maar toch chique. Meer verwacht ik ook niet van een oogpotlood. Na een swatch op mijn hand ben ik eigenlijk al overtuigd. Er zit ontzettend veel pigment in en na 5 minuten krijg ik het niet eens meer van mijn hand af. Hopelijk is dit hetzelfde op mijn ogen.

Tijdens gebruik
Het zijn zachte oogpotloden, dus een lijntje trekken gaat heel makkelijk. Het maakt mijn look dan ook echt af! Ze zouden waterproof moeten zijn. Ook met water kreeg ik ze niet van me hand af. So that's good news!

Eindoordeel
Heerlijke potloden die ook echt waterproof zijn. Zelfs onder de douche krijg ik ze er amper vanaf. Het blijft de hele dag zitten en lekt niet uit. Je kunt het gemakkelijk opbrengen en de verpakking is ook top. Wat wil ik dan nog meer? Gosh potloden zijn dus ├ęcht een aanrader!

Cijfers
Product 9/10
Verpakking 9/10
Prijs 8/10
Gebruiksgemak 10/10

Eindcijfer 9

2 opmerkingen:

  1. ik heb hier ook een paar van en ze zijn superrfijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.