vrijdag 16 juli 2010

Review: The Body Shop Vitamin E dag & nacht crème

Een tijdje geleden konden jullie in mijn shoplog mijn nieuwe dag-en nachtcrème van The Body Shop zien. Ik heb het eerst een tijdje geprobeerd, vandaar dat ik het nu pas review. Ik heb echt een ontzettend droge huid. Dit komt omdat ik exceem heb en echt voor van alles allergisch ben. Ik krijg dan rode en droge plekken en ontzettend veel jeuk. In mijn gezicht heb ik ook vaak hele droge plekken, namelijk op mijn oogleden, voorhoofd en hals. Daarom zocht ik nog een dag- en nachtcrème die mijn gezicht echt een 'vochtboost' zou geven. Ik heb me laten informeren bij The Body Shop en uiteindelijk kwamen we uit op de Vitamin E lijn en kocht ik de Vitamin E intense moisture cream en de Vitamin E nourishing night cream.Vitamin E intense moisture cream.

Het Product
Ik raak steeds in de war door de verpakking en nog steeds pak ik iedere dag weer de verkeerde. Normaal is de verpakking van een nachtcrème donkerder dan die van een dagcrème. Hier is het dus andersom en is de donkerrode de dagcrème en de licht roze de nachtcrème. Deze crème houdt het vocht vast in de huid zodat je huid dus niet uitdroogt. Het is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid en is een intens verzorgende dagcrème. De inhoud is een roze goedje, de geur is niet echt mijn favoriet. Het ruikt een beetje naar rozen. Deze crème kostte trouwens € 17,-
Tijdens gebruik
Het smeert goed en trekt razendsnel in. De meeste voedende crèmes blijven nog een half uur op je gezicht plakken. Deze crème trekt binnen 5 minuten in en kun je je gaan opmaken. Helaas zit de crème in een potje en zit er geen spateltje bij, wat dus een beetje onhygiënisch werkt.

Eindoordeel
Waarom heb ik deze crème niet eerder ontdekt?! Ik loop al jaren met mijn huid te vervelen. En ik begon serieus te denken dat er echt niets voor mijn huid bestond wat het goed genoeg kon voedden. Het is voor mij gewoon ontzettend lastig om een crème te kopen, omdat ik voor veel dingen (zoals parfum!) allergisch ben. Maar deze crème is echt perfect en ik denk dat ik niet meer zonder kan!

Cijfers
Product 10/10
Verpakking 8/10
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,5


Vitamin E Nourishing night cream

Het Product
De licht roze is dus de nachtcrème. Ik vind de verpakking simpel, maar het is roze en dat is altijd goed. Deze nachtcrème zou je huid herstellen en in evenwicht brengen en is geschikt voor alle huidtypes. Ook deze heeft helaas dezelfde geur. En de prijs voor deze crème was ook hetzelfde.

Tijdens gebruik
Ook deze trekt super snel in. Dat hoeft voor een nachtcrème van mij niet perse, maar ik vind het wel handig. Als ik 's morgens wakker wordt is het ook echt zacht, gevoed, egaal en gezond. Ik zie er meteen een stuk frisser uit!

Eindoordeel
Ook over deze crème kan ik niets slechts zeggen! De geur is wat minder, maar het product werkt zo goed dat ik me er niet druk over kan maken. Volgens de medewerkers bij The Body Shop zat er minimaal aan parfum in en ik kan er gelukkig gewoon tegen. De winkel heeft me ook ontzettend goed geadviseerd wat ook een groot pluspunt is.

Cijfers
Product 10/10
Verpakking 8/10
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,5

3 opmerkingen:

 1. Eerlijk gezegd vind ik alles van TBS leuk :P Tot nu toe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om jouw review te lezen. Ik heb net ook een artikeltje gemaakt over de nachtcreme. Tevreden ben ik er niet helemaal over, maar ik heb verwezen naar jouw artikeltje want ieder huidje is anders en jou bevalt hij wel goed!

  (Begin augustus komtie online, dus niet getreurd als je hem nog niet kunt vinden op mijn blog)

  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.